25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27
kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu
MistrzBranzy.pl
Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail:
dane@mistrzbranzy.pl
Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce
prywatności.
Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji
międzynarodowej.
Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub
ograniczenia przetwarzania.
Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na
przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu
na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane
decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
Gdzie chleb smakuje najlepiej? Gdzie znajdziesz szpajzę czy nieodłączny element wesel i wielkanocnych stołów – kołocz? Gdzie szukać mistrzów piekarstwa i cukiernictwa tak silnie przywiązanych do regionalnych tradycji? Gdzie nowoczesne rzemiosło rozwija się dynamicznie? Według nas na Śląsku! I pokażemy to na SweetTARGach.
Kiedy w 1993 r. Jurek Owsiak po raz pierwszy stanął na czele Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy, przyciągnął rzesze piekarzy, cukierników, a nawet amatorów pieczenia. Dziś trudno wyobrazić sobie WOŚP i wielki finał bez spektakularnych tortów, ciastek, czyli bez wsparcia naszej branży. Przypomnijmy, jakie cuda powstały w 2017.
Z prawdziwym mistrzem jest jak z dobrym winem – walorów nabiera z upływem lat i zdobytym doświadczeniem. Żelazne zasady hartują jego charakter i kunszt, pokora pozwala nabrać dystansu do siebie i otwiera na wiedzę.
Branżę HoReCa czeka wyjątkowe wydarzenie. Na początku kwietnia w Centrum Targowo-Kongresowym MT Polska w Warszawie równolegle odbędą się Międzynarodowe Targi Gastronomiczne EuroGastro oraz Targi Wyposażenia Obiektów Noclegowych WorldHotel.
Tylko do piątku, 20 stycznia, przedsiębiorcy mogą zmienić formę opodatkowania na kolejny rok. Po raz pierwszy mogą to zrobić elektroniczne, warunkiem jest jednak posiadanie profilu zaufanego lub płatnego podpisu elektronicznego.