...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Cukiernictwo

  • ULDO Polska poszukuje pracowników

    ULDO Polska poszukuje pracowników 0

    ULDO Polska – jeden z wiodących producentów mieszanek piekarskich i cukierniczych oraz innych komponentów dla piekarni i cukierni obecnie poszukuje osób zainteresowanych pracą na stanowiskach Technolog, Piekarz, Kierownik ds. Kluczowych Klientów.

    więcej
  • Fenomen rokitnika

    Fenomen rokitnika 0

    Ze względu na ogromne ilości substancji przyjaznych dla zdrowia człowieka Finowie określają ją jako super powerful plant, czyli superpotężną roślinę, a syrop z rokitnika zwą Finland’s liquid gold – płynne finlandzkie złoto. Jak się okaże, te określenia nie są na wyrost.

    więcej
  • Cake Festival Poland pełen serca dla małego Szymonka

    Cake Festival Poland pełen serca dla małego Szymonka 0

    I Cake Festival Poland pokazał nie tylko potencjał polskich dekoratorów tortów, ale też ich wielkie serca i gest. Podczas minionego weekendu odbyła się zbiórka pieniędzy na rzecz chorego Szymonka Christa – synka młodej pasjonatki sugarcraftingu. W tym czasie udało się zebrać 1869,20 zł! Dziękujemy w imieniu Szymona!

    więcej
  • Plebiscyt „Receptury Świąteczne” Mistrza Branży 2016

    Plebiscyt „Receptury Świąteczne” Mistrza Branży 2016 0

    Wielkimi krokami zbliżają się Święta Bożego Narodzenia, a wraz z nimi plebiscyt Mistrza Branży „Receptury Świąteczne”. Zapraszamy Uczniów oraz Mistrzów cukiernictwa i piekarstwa do udziału w jedynym takim plebiscycie! Jakie są Wasze propozycje na słodkie wypieki i chleb? Zgodne z tradycją czy w stylu nowoczesnego minimalizmu?

    więcej
  • Malwina Franczak – the Best of Cake Festival Poland 2016

    Malwina Franczak – the Best of Cake Festival Poland 2016 0

    23 października w Katowicach świat dekoratorów tortów artystycznych poznał zwyciężczynię pierwszej edycji polskiego festiwalu tortów. Młodziutka dekoratorka Malwina Franczak, właścicielka "Malwinowe Pierniki i nie tylko", wyróżniła się w 4 kategoriach. Genialny tort 3D zapewnił jej tytuł the Best of Cake Festival Poland 2016!

    więcej
  • O nowej filozofii piekarni i cennych wartościach w listopadowym Mistrzu Branży

    O nowej filozofii piekarni i cennych wartościach w listopadowym Mistrzu Branży 0

    Jaką filozofię biznesu wyznaje 39-letni Paweł Giza, Piekarz Roku 2016? Jakie są najważniejsze wartości Kazimierza Raka, rzeszowskiego mistrza cukiernictwa o wielkim sercu? Czym charakteryzuje się trend gastropiekarni na świecie i w Polsce? Jak zacząć przygodę z lukrem królewskim? To i jeszcze więcej w nowym Mistrzu Branży!

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe