25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27
kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu
MistrzBranzy.pl
Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail:
dane@mistrzbranzy.pl
Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce
prywatności.
Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji
międzynarodowej.
Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub
ograniczenia przetwarzania.
Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na
przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu
na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane
decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
Ciastko ciastku nierówne. Świadoma mama wybierze dla swoich dzieci produkt, na którego opakowaniu napisano, że jest bez cukru, a nie klasycznie słodzony. Oczywiście jeśli uwierzy na słowo. Zazwyczaj wystarczy spojrzeć na listę składników, aby przekonać się, ile substancji słodzących zawiera produkt.
Choć jego wiedza i umiejętności budzą respekt nawet wśród wielkich cukierników, nie lubi, jak mówi się do niego maestro. Mimo że do pieczenia ciast podchodzi naukowo, uważa, że ich najważniejszym składnikiem jest serce. Czym jeszcze wyróżnia się włoski geniusz Leonardo Di Carlo?
Nikogo nie trzeba dziś przekonywać, że Targi NATURA FOOD i beECO, które odbędą się w Łodzi w terminie 7 – 9 października, to najważniejsze i największe targi ekobranży w Polsce i ścisła czołówka imprez tego typu w Europie Środkowo – Wschodniej.
Jakie są rekordy w branży piekarskiej i cukierniczej? Co zrobić, aby ustanowić własny rekord? I dlaczego właściwie warto się tego podjąć? Odpowiedzi na te i wiele innych pytań udzieliło nam Biuro Rekordów, jedyna w Polsce firma profesjonalnie zajmująca się certyfikowaniem i i organizacją Rekordów Polski.
Te organizowane na Śląsku co 2 lata targi to jedno z najważniejszych spotkań, na które przyjeżdżają specjaliści z branży HoReCa z Polski i zagranicy. To tutaj można nie tylko zobaczyć, co piszczy w świecie nowych technologii w gastronomii przemysłowej, ale również wziąć udział w pokazach kulinarnych czy prelekcjach.