...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Cukiernictwo

  • XVIII Radomskie Święto Chleba

    XVIII Radomskie Święto Chleba 0

    Teraz, kiedy Święto jest już pełnoletnie, jest łatwiej, ale kiedy zaczynaliśmy 18 lat temu, było zdecydowanie trudniej. Trzeba było ludzi mocno przekonywać, wręcz namawiać do tego.

    więcej
  • Rozwijajmy razem wirtualną bibliotekę wiedzy zawodowej!

    Rozwijajmy razem wirtualną bibliotekę wiedzy zawodowej! 0

    Od sierpnia br. dostępny jest internetowy portal edukacyjny, w którego skład wchodzą moduły zawierające zestawy e-podręczników dla niemal wszystkich zawodów, w tym podręczników do nauki w zawodzie cukiernika i piekarza. I Ty możesz pomóc rozwijać projekt i nauczanie zawodowe w Polsce!

    więcej
  • Kokarda

    Kokarda 0

    Jakiś czas temu scharakteryzowałem produkcję trzech rodzajów ciast martwych. Ten rodzaj ciasta to dla mnie surowiec do tworzenia niepowtarzalnych dekoracji. Można z niego wykonać oryginalne dekoracje na chlebie bądź też eksponaty artystyczne.

    więcej
  • N jak nazwa żywności

    N jak nazwa żywności 0

    Konsumenci przyzwyczajeni są do tego, że pierwsze informacje o produkcie czerpią z jego nazwy, grafiki zamieszczonej na opako­waniu, czy wyglądu w przypadku żywności niepakowanej. Niestety to pierwsze wrażenie często bywa mylne i wprowadza konsumenta w błąd.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe