...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Cukiernictwo

  • Krucha natura tarty

    Krucha natura tarty 0

    Francuskimi tartami można się zajadać na okrągło, bez względu na porę roku. Ale czy może być coś smaczniejszego niż ciepła i krucha tarta w zimowy wieczór? Choć nadzienie można zmieniać według upodobań i zrobić z niego specjalność piekarni lub cukierni, to najważ­niejsze jest i – zawsze będzie – ciasto kruche.

    więcej
  • 15 sierpnia placówki handlowe pod szczególną kontrolą

    15 sierpnia placówki handlowe pod szczególną kontrolą 0

    Zbliżające się Święto Wojska Polskiego oraz Święto Wniebowzięcia Maryi Panny i Matki Boskiej Zielnej będzie wyjątkowo pracowite dla inspektorów Państwowej Inspekcji Pracy (PIP). Urząd zapowiada wzmożone i drobiazgowe kontrole placówek handlowych 15 sierpnia w całym kraju.

    więcej
  • Październikowy Blue City Coffee Fest w Warszawie

    Październikowy Blue City Coffee Fest w Warszawie 0

    Blue City Coffee Fest to pomysł na spotkanie wystawców i klientów Festiwalu Kawy poza Łodzią w innym terminie, aby nie czekać cały rok na uzupełnienie zapasów dobrej kawy. Miejscem spotkania będzie CH Blue City w Warszawie. Wystawcy mogą jeszcze zgłosić swój udział.

    więcej
  • Witaminizowanie słodyczy

    Witaminizowanie słodyczy 0

    Nie zawsze jesteśmy w stanie dostarczyć z pożywieniem wszystkich niezbędnych nam witamin. Dlaczego nie połączyć przyjemnego z pożytecznym w postaci witaminizowanych słodyczy? Spójrzmy, na co należy zwrócić uwagę przy doborze witamin dodawanych do produktów spożywczych.

    więcej
  • Mistrzyni aerografu zaprasza na szkolenie!

    Mistrzyni aerografu zaprasza na szkolenie! 0

    Aerograf to narzędzie, które pozwala niezwykle precyzyjnie dopracować dekoracje na torcie. Trzeba jednak umieć się nim posługiwać, tak jak to robi Marielly Parra. Mistrzyni zdradzi sekrety swojej pracy podczas Cake Festival Poland - zapisz się na kurs już teraz!

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe