25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27
kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu
MistrzBranzy.pl
Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail:
dane@mistrzbranzy.pl
Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce
prywatności.
Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji
międzynarodowej.
Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub
ograniczenia przetwarzania.
Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na
przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu
na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane
decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
Konferencja „Wymagania prawne w zakresie znakowania w tym reklamy i marketingu produktów żywnościowych". 6 października 2016 r., Hotel Marriott, Warszawa
Konsumenci wyrobów cukierniczych są od wielu lat dość mocno podzieleni. Wśród nich wyróżniamy dwie grupy. Pierwsza to osoby, które kupują gotowe ciasta pakowane. Druga - konsumenci kupujący tego typu produkty jedynie w cukierniach.
Codziennie rozpisywane są nowe konkursy dla przedsiębiorców, chcących ubiegać się o unijne wsparcie. Niektóre zaś z konkursów dobiegają już końca. Ci, którzy chcieliby z nich skorzystać, muszą przyspieszyć prace.
Monodeserami, nowoczesnymi tortami i kuszącymi makaronikami zacznie się jesienny sezon szkoleniowy w Szkole Artystycznej Wiesława Kuci. A wszystko to za sprawą doświadczonych cukierników Michała Iwaniuka oraz Thierry Ayela. Pierwsze szkolenie 26-27 września. Serdecznie zapraszamy!
Już za kilka tygodni rusza kolejna, III już edycja konkursu dla młodych cukierników Bake & Play. Choć jeszcze za wcześnie, by nazwać jej jubileuszową, to warto wspomnieć, że tegoroczne zmagania będą miały wyjątkowy rozmach.
Włoska dekoratorka Lucia Simeone ponownie odwiedzi Polskę z nowymi szkoleniami. W listopadzie poprowadzi dwa spotkania, gdzie niepodzielnie będą rządziły kwiaty i sztuka ich tworzenia z papieru waflowego. Już dziś zapraszamy na szkolenie! Zaplanowane termin to 19 i 20 listopada 2016 r.
9. Międzynarodowe Targi Wyposażenia Obiektów Noclegowych WorldHotel będą areną rozgrywek najlepszych polskich cukierników. 13 października, tj. drugiego dnia targów, odbędą się Mistrzostwa Cukiernicze Best Pastry Chef pod patronatem Tomasza Dekera.