...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Cukiernictwo

  • Seminarium w Olsztynie zorganizowane przez UWM, Ulmę, Linde oraz Witt

    Seminarium w Olsztynie zorganizowane przez UWM, Ulmę, Linde oraz Witt 0

    W dniu 8 czerwca na terenie Uniwersytetu Warmińsko- Mazurskiego odbyło się seminarium i warsztaty poświęcone pt: ,, Mrożenie, pakowanie, kontrola procesów- innowacyjne technologie dla przemysłu spożywczego” przygotowane przez UWM, Witt Polska, Ulma Packaging Polska oraz Linde Gaz Polska.

    więcej
  • Najsłodszy konkurs dla profesjonalistów!

    Najsłodszy konkurs dla profesjonalistów! 0

    Złoto cukierników - karmel przybierze zachwycające kształty! To będzie fantastyczne święto cukierniczej twórczości! Przez dwa dni, 26 i 27 września, podczas konkursu Art of Taste cukiernicy wykonywać będą rzeźby z karmelu oraz zaprezentują przepiękne i pyszne torty.

    więcej
  • Polska gooooola!!!

    Polska gooooola!!! 0

    Cóż to były za emocje! Niedzielne spotkanie piłkarskie Polska – Irlandia Płn. zakończyło się wynikiem 1:0. Ofensywna gra polskiej reprezentacji zainspirowała mistrzynię cukiernictwa Izabelę Berendt do stworzenia pralin na miarę naszych piłkarskich mistrzów :)

    więcej
  • Pakiet zmian w CEIDG

    Pakiet zmian w CEIDG 0

    Wykreślanie i dokonywanie sprostowań w rejestrze CEIDG bez wszczynania postępowania administracyjnego czy negatywne konsekwencje dla przedsiębiorców, którzy nie aktualizują wpisów – to tylko niektóre ze zmian, jakie wprowadziła nowelizacja ustawy o swobodzie działalności gospodarczej.

    więcej
  • Ambitne rzemiosło w czerwcowym wydaniu Mistrza Branży

    Ambitne rzemiosło w czerwcowym wydaniu Mistrza Branży 0

    W czerwcowym wydaniu "Mistrza Branży" piszemy: o żelaznych zasadach Sylwii Krębuszewskiej-Kozieł, umiejętności przewidywania i sukcesie żywieckiej Piekarni Cukierni Gałuszka. O rzemieślniczym pieczywie bezglutenowym Bogdana Smolorza. O kulturze żywieniowej, która pozwoli od nowa spojrzeć na sklepy firmowe piekarni i cukierni.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe