...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Cukiernictwo

  • Niezłe ziółko cz.II

    Niezłe ziółko cz.II 0

    Większość z nas jest przekonana, że zioła stosujemy wyłącznie jako panaceum na wszelkiego rodzaju dolegliwości lub jako doda­tek do wytrawnych potraw. Tymczasem wonne ziółka radzą sobie doskonale w świecie słodkich rozkoszy. Cukiernictwo pokochało zioła.

    więcej
  • Jak smakuje  prawdziwa czekolada?

    Jak smakuje prawdziwa czekolada? 0

    O kupowaniu sprzętu z Indii i od grabarza, wyro­ku śmierci za zdobycie ziarna kakao, sympatii do sanepidu oraz innych przygodach na drodze do stworzenia tabliczki czekolady mówią właściciele Manufaktury Czekolady – Krzysztof Stypułkow­ski i Tomasz Sienkiewicz.

    więcej
  • Poznaj autorów „Mistrza Dekoracji”

    Poznaj autorów „Mistrza Dekoracji” 0

    Gdyby nie zetknęli się z masą cukrową czy czekoladą plastyczną, pewnie zostaliby... artystami. Na szczęście zajęli się tematyką dekorowania wyrobów cukierniczych, a ich praca jest ich ogromną pasją. Poznajcie osoby, bez których nie byłoby „Mistrza Dekoracji”!

    więcej
  • Mamy to! „Mistrz Dekoracji” już jest

    Mamy to! „Mistrz Dekoracji” już jest 0

    17 czerwca 2016 r. z drukarni wyszedł „Mistrz Dekoracji” – czasopismo stworzone z myślą o tych, którzy – jak my – kochają cukierniczą sztukę dekoracji. Drodzy Czytelnicy, oddajemy w Wasze ręce pierwsze wydanie pisma, jakiego na polskim rynku jeszcze nie było. I na które tak długo czekaliśmy :)

    więcej
  • Pierwszy „Mistrz Dekoracji” już w druku!

    Pierwszy „Mistrz Dekoracji” już w druku! 0

    Wkrótce na rynku ukaże się pierwsze wydanie długo oczekiwanego „Mistrza Dekoracji” – nowego kwartalnika o sztuce dekorowania ciast, ciasteczek i tortów. Czasopisma otwartego na profesjonalistów i pasjonatów. Tego na polskim rynku jeszcze nie było!

    więcej
  • Fundusz KnowledgeHub inwestuje w DESEO

    Fundusz KnowledgeHub inwestuje w DESEO 0

    KnowledgeHub został inwestorem w spółce DESEO Polska Sp. z o.o., działającej pod brandem DESEO Patisserie&Chocolaterie – luksusowej cukierni specjalizującej się w ciastkach typu petit gateau, tortach i czekoladowych pralinach. Fundusz objął pakiet 33% udziałów, a pozostałą część kapitału utrzymują dotychczasowi udziałowcy.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe