![Biblioteka archiwalnych numerów Mistrza Branży - rocznik 2013 (ISSUU)](/public/artykuly-sponsorowane/no-photo-136x94.jpg)
Biblioteka archiwalnych numerów Mistrza Branży - rocznik 2013 (ISSUU) 5
Już przed końcem roku udostępniliśmy Państwu cały poprzedni rocznik wydań Mistrza Branży, które można poczytać na platformie ISSUU. Łącznie 900 stron!
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
Już przed końcem roku udostępniliśmy Państwu cały poprzedni rocznik wydań Mistrza Branży, które można poczytać na platformie ISSUU. Łącznie 900 stron!
więcejHERT zaprasza na szkolenie. Od produkcji ciasta do dekoracji gotowych wyrobów...
więcejCech Cukierników i Piekarzy w Poznaniu oraz Wielkopolska Izba Rzemieślnicza we współpracy z Urzędem Miasta Poznania zapraszają na uroczyste wręczenie Potwierdzeń jakości uzyskania praw do wytwarzania Produktu Chronionego Oznaczeniem Geograficznym „ROGALA ŚWIĘTOMARCIŃSKIEGO”
więcejXIV audyt żywności biorącej udział w programie „Doceń polskie” przeszedł do historii. 22 października Loża Ekspertów oceniła wyroby z asortymentu ponad 60 firm i decydowała, które ze zgłoszonych produktów należy wyróżnić godłem „Doceń polskie”. Audyt był okazją do rozmów o kondycji polskiej branży spożywczej i jakości produktów
więcejJakie przełomowe decyzje zapadły w czasie I Kongresu Światowej Unii Piekarzy i Cukierników UIBC w Poznaniu? Kto rozkręca Tydzień Chleba w polskich szkołach w Polsce? Co osłabia systemy certyfikacji żywności? Jak się robi rewolucje w piekarni i przewroty w cukierni? Więcej w październikowym Mistrzu Branży!
więcej