Nie przegap szkoleń Modecor 0
Nie przegap okazji do zdobycia wiedzy i umiejętności w dekorowaniu tortów w stylu angielskim. W październiku i listopadzie kolejne szkolenia, które poprowadzi dekoratorka Anna Daraż!
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
Nie przegap okazji do zdobycia wiedzy i umiejętności w dekorowaniu tortów w stylu angielskim. W październiku i listopadzie kolejne szkolenia, które poprowadzi dekoratorka Anna Daraż!
więcejautorka: Izabela Berendt
mistrz cukiernictwa,
Cukiernia-Restauracja Angelika, Debrzno.
Piekarzu, cukierniku, lubisz czystą rywalizację? Lubisz bowling? Chcesz zmierzyć się z piekarzami i cukiernikami z całej Polski? Spróbuj swoich sił w XI Mistrzostwach Polski Piekarzy i Cukierników w Bowlingu w Pile, 17-19 października br.
więcejStała dbałość o rozwój produkcji oraz pilne wsłuchiwanie się w potrzeby swoich klientów, profesjonalnych cukierników, pozwoliło firmie Modecor stworzyć odnowioną linię ozdób czekoladowych przygotowanych nową metodą cięcia.
więcejW niedzielę, 28 września, w Strefie Niszy, Innowacji i Tradycji (podczas targów Polagra-Tech) odbyła się debata o korzyściach znakowania żywności nieopakowanej dla mikro- i małych piekarni/cukierni. Spotkanie z udziałem ekspertów i właścicieli rzemieślniczych zakładów zorganizowała redakcja "Mistrza Branży".
więcejIdea Strefy była prosta – pokazać siłę i potencjał produkcji offowej, czyli tej, która toczy się na peryferiach głównego nurtu piekarstwa i cukiernictwa. Pokazaliśmy, że warto zainteresować się potrzebami innych grup konsumentów, szukać zdrowych inspiracji przy poszanowaniu tradycyjnej technologii produkcji. No i się udało!
więcejPonad 35 tysięcy zwiedzających odwiedziło w tym roku targi Smaki Regionów organizowane w terminie 27-30 września 2014 w Poznaniu. Targi te od lat są największym w naszym kraju wydarzeniem promującym polską, tradycyjną i certyfikowaną żywność, ale takiej frekwencji nie spodziewali się nawet sami organizatorzy.
więcej