25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27
kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu
MistrzBranzy.pl
Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail:
dane@mistrzbranzy.pl
Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce
prywatności.
Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji
międzynarodowej.
Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub
ograniczenia przetwarzania.
Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na
przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu
na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane
decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
Polska firma przekształcająca darmowe WiFi w narzędzie marketingowe założyła spółkę i podpisała pierwszą umowę dystrybucyjną w USA. Tym samym wprowadzenie usługi na rynek amerykański stało się faktem.
Minimalizm, sztuka minimalna – to nurt w sztukach plastycznych mający swój początek w latach 60. XX wieku. Jeśli mówimy o sztuce przez duże „S”, nie sposób pominąć sztuki dekorowania słodkości…
100 darmowych wejściówek do rozdania dla naszych Czytelników. Rozwiąż zadanie, które przygotowała dla nas Wioletta Bogusz-Kaliś i zwiedź najważniejsze targi piekarnicze tego roku!
28 września 2014 r. na stoisku „Mistrza Branży” o godz. 14 odbędzie się debata w sprawie znakowania żywności nieopakowanej – plusy i minusy dla mikro- i małych piekarni oraz cukierni. Debatę poprowadzi nasza autorka, Wioletta Bogusz-Kaliś, specjalista ds. bezpieczeństwa żywności. ZGŁOŚ SWÓJ UDZIAŁ!