...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Cukiernictwo

  • Ciacho globtroterów (cz. 2)

    Ciacho globtroterów (cz. 2) 0

    Wracamy do naszego tortu dla globtroterów. W cz. 1 pokazaliśmy, jak szybko i bezboleśnie przygotować globus wykonany z ryżu preparowanego i marshmallows, a także jak stworzyć parę podróżników. W tym odcinku rozpracujemy szczegóły tworzenia tortu-walizki, który jest częstym motywem zamawianym nie tylko przez nowożeńców.

    więcej
  • Słodkie i piekarnicze targi w Katowicach

    Słodkie i piekarnicze targi w Katowicach 0

    VI Targi Cukiernicze, Piekarnicze i Lodziarskie SweetTARGi, 28 lutego – 2 marca 2015.
    W tym terminie odbędzie się najważniejsze w Polsce południowej wydarzenie targowe dedykowane branży cukierniczej, piekarniczej i lodziarskiej. Będzie to już szóste spotkanie specjalistów tych branż na Śląsku.

    więcej
  • Tort kawowy

    Tort kawowy 0

    autor: Akademia Umiejętności „Inspiracja”, Barbara Luijckx

    więcej
  • Odzież ochronna  pod ścisłym nadzorem

    Odzież ochronna pod ścisłym nadzorem 0

    Stosowanie standardów Dobrej Praktyki Produkcyjnej (GMP) w zakładach branży spożywczej gwarantuje konsumentom pewność co do jakości wytwa­rzanego produktu. Główną zasadą GMP jest wykluczenie z procesu produk­cyjnego wszelkich działań przypadkowych oraz zapewnienie, że proces ten przebiegł zgodnie z określonymi procedurami.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe