25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27
kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu
MistrzBranzy.pl
Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail:
dane@mistrzbranzy.pl
Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce
prywatności.
Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji
międzynarodowej.
Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub
ograniczenia przetwarzania.
Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na
przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu
na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane
decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
Obniżenie minimalnego kapitału zakładowego do symbolicznej złotówki oraz utworzenie obowiązkowego kapitału zapasowego na pokrycie ewentualnych strat w spółce z ograniczoną odpowiedzialnością – przewiduje przygotowany przez Ministerstwo Sprawiedliwości projekt założeń zmian w Kodeksie spółek handlowych i innych ustawach.
Nie pozwól, żeby ominęła Cię jakakolwiek nowość na targach BAKEPOL. Sprawdź produkty, które pojawią się w Lublinie, 7-10 września, na stoiskach dobrze znanych firm.
Jest szansa, by obejrzeć naszego cukiernika Daniela Staronia w Paryżu podczas World Chocolate Masters (WChM), nie ruszając się z domu. Zmagania najlepszych mistrzów czekolady w prestiżowym konkursie będą relacjonowane na żywo 28-30 października br., na www.worldchocolatemasters.com
Bogactwo rynku pralin w Polsce bazuje na dwóch typach pralin, a mianowicie na pralinach, których nadzienie jest wycinane i oblewane czekoladą, oraz na pralinach, które powstają poprzez dozowanie nadzienia i czekolady do formy.
Międzynarodowe targi Hong Kong International Bakery Expo (HKIBE) odbędą się w tym roku w dniach 5 - 7 grudnia 2013 roku w Hong Kong Convention & Exhibition Centre.