25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27
kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu
MistrzBranzy.pl
Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail:
dane@mistrzbranzy.pl
Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce
prywatności.
Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji
międzynarodowej.
Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub
ograniczenia przetwarzania.
Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na
przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu
na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane
decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
Poznanie systemu kształcenia zawodowego we Francji, wymiana doświadczeń w zakresie szkoleń zawodowych, poznanie nowoczesnych technologii, receptur oraz zdobycie nowych kompetencji – to główne cele nowego projektu "Polskie rzemiosło do Europy", organizowanego przez Cech Rzemiosł Różnych i Przedsiębiorczości w Katowicach.
Zasoby edukacyjne do nauki zawodów piekarz i cukiernik "Almanach cukierniczo-piekarski" zostały wzbogacone o ponad 20 zestawów zadań egzaminacyjnych. W zasobach tych można zapoznać się z ponad 1000 zagadnień do części teoretycznej egzaminów potwierdzających kwalifikacje zawodowe dla piekarza i cukiernika.
20 września br. w siedzibie zielonogórskiej firmy DEKOR POL odbędzie się Dzień Otwarty dla wszystkich zainteresowanych aktualnymi trendami w dekoracjach cukierniczych. Zapraszamy!
Dobra jakość, niższe ceny, a także unikatowość produktów – to wszystko wpływa na wzrost wskaźników polskiego eksportu na światowych rynkach. Ceniona jest przede wszystkim polska żywność, w tym m.in. produkty cukiernicze.
W październiku tego roku Piekarnia Cukiernia Putków na warszawskim Grochowie będzie świętować równo 30 lat, ale piekarska saga tej rodziny zaczyna się dużo wcześniej. Ta historia opowiada też o determinacji, poszanowaniu własnych korzeni czy tradycji rzemieślniczych. To też historia ludzi, którzy wciąż ją tworzą.
Menedżerowie firm, by zwiększyć obroty, wykorzystują szerokie możliwości, które stwarza sieć. A tych jest bardzo dużo, tylko trzeba wiedzieć, jak z nich korzystać - od stworzenia własnej witryny, skutecznego pozycjonowania strony w wyszukiwarkach, sprzedaż produktów i usług poprzez e-sklepy.