25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27
kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu
MistrzBranzy.pl
Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail:
dane@mistrzbranzy.pl
Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce
prywatności.
Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji
międzynarodowej.
Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub
ograniczenia przetwarzania.
Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na
przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu
na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane
decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
Organizatorzy Projektu Doskonalenie "Chlebem Powszednim" Nauczyciela Zawodu szykują się do nowego sezonu praktyk i już zbierają zgłoszenia na 2013 r. Dobra wiadomość dla wszystkich chętnych: zwiększono pulę zgłoszeń!
13 grudnia br. w ramach "Lekcji z Mistrzem" odbędzie się pokaz metod wykonania dekoracji cukierniczych z karmelu. Tym razem w rolę mistrza wcieli się uczennica III klasy - Angelika Gamon, praktykująca w zakładzie Cukiernia-Piekarnia Budny.
Ostatniego dnia listopada pod okiem Daniela Waliszewskiego, Wojciecha Sławińskiego i Krzysztofa Wysłuchy odbyło się szkolenie z przygotowania, dekoracji i sposobów prezentacji tortów. Udział w nim wzięło 12 uczniów Specjalnego Ośrodka Szkolno-Wychowawczego, Zasadniczej Szkoły Zawodowej w Chrzanowie.
„Ja nie mam nic, ty nie masz nic, on nie ma nic. To razem właśnie mamy tyle, w sam raz tyle, żeby założyć własną fabrykę” – możemy przeczytać w „Ziemi Obiecanej” Władysława Reymonta. Cytat ten najlepiej ilustruje mechanizm powstawania przedsięwzięć typu start-up.
Precyzyjnie odwzorowana kopalnia węgla z szybem, podświetlana kapliczka usytuowana obok cmentarza, zamki z piernika czy zdobione pierniczki pojawiły się podczas finału Wielkiego Pierniczenia. Gdzie? Oczywiście w Małej Akademii Mistrzostwa Zawodowego, która od tego roku szkolnego działa w ZS nr 9 w Jastrzębiu Zdroju.