25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27
kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu
MistrzBranzy.pl
Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail:
dane@mistrzbranzy.pl
Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce
prywatności.
Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji
międzynarodowej.
Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub
ograniczenia przetwarzania.
Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na
przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu
na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane
decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
Frigoscandia kolejny raz rewolucjonizuje technologię zamrażania. Na rynek wchodzi właśnie najmocniejsza samoukładająca się spirala, jaka do tej pory istniała. Połączenie nowego systemu napędu FRIGoDRIVE® M i nowej taśmy FRIGoBELT® NOVA przenosi niezawodność i efektywność pracy na następny, wyższy, poziom.
W sześciu edycjach i sześciu miastach firma Kruszwica zorganizowała warsztaty pod tytułem „Ambasador Przyjaznej Słodyczy” w których wzięło udział ponad 100 sprzedawców z cukierni uczestniczących w programie Przyjazna Słodycz.
W życiu nie ma nic za darmo, a podnoszenie standardów i wysoka jakość mają swoją cenę. Czy to oznacza, że wszystko, co lepsze i co podnosi standard, jest z definicji droższe lub generuje dodatkowe koszty? W wypadku higieny w piekarnictwie i cukiernictwie jest zupełnie na odwrót.
W centrum handlowym klient bardzo szybko nabiera apetytu, a na widok małej czarnej, ciasteczek czy kanapeczek trudno mu się oprzeć pokusie. Przyciągnąć go jednak musi nie tylko zapach oferowanych produktów, ale także atrakcyjność wizualna i komfort.
23-24 października do siedziby firmy Polmarkus zjechało blisko 50 wystawców, którzy przedstawili trendy i nowości rynkowe dla branży piekarskiej i cukierniczej.Organizatorzy zapewnili ciekawe promocje pakietowe i cenowe. Dni Otwarte odwiedziło ponad 300 firm
Wielkie Pierniczenie to inaczej warsztaty z techniki i technologii produkcji wyrobów na bazie ciast piernikowych dla uczniów klas w zawodzie cukiernik, piekarz oraz kucharz. Szkolenie odbędzie się 22-29 listopada, m.in. w ZS nr 9 w Jastrzębiu Zdroju - nowej pracowni MAMZ.
Styl retro lub vintage najwyraźniej upodobał sobie tematykę ślubną. Po sukniach ślubnych, welonach, dekoracjach przyszedł czas na torty dekorowane w stylu retro. Trochę secesyjne, trochę barokowe, z zawijasami z kremu á la koronki.