![Słodki kociak - tutorial](/public/artykuly-sponsorowane/1041/655/1041_655_1573_136x94.jpg)
Słodki kociak - tutorial 0
Kiedy ma się kota na punkcie tortów i szczególnego fioła na punkcie kotów, można przygotować koci tort. Jak stworzyć to słodkie niesforne maleństwo, opowiem poniżej.
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
Kiedy ma się kota na punkcie tortów i szczególnego fioła na punkcie kotów, można przygotować koci tort. Jak stworzyć to słodkie niesforne maleństwo, opowiem poniżej.
więcej19-21 października br. w Sky Tower we Wrocławiu piekarze i cukiernicy z całej Polski wystartują w IX Mistrzostwach Polski Piekarzy i Cukierników w Bowlingu. Jurorem będzie mistrz Polski w bowlingu Tomasz Janicki.
więcejRozmowa z Hildegard Keil, autorką artykułu „Człowiek sukcesu – piekarz z własnymi sklepami”
więcejautorzy: Cukiernicy – technolodzy firmy PROSPONA: Jerzy Brzozowski i Marek Tomaszek
więcej– Pomysł na wybudowanie hali pojawił się już w 2004 r. Ale odczekałem, chcąc przekonać się, jak rozwija się rynek naszych sklepów – wspomina Robert Marczak, właściciel Piekarni ROBSON. Jak czas pokazał, sieć sklepów rozwinęła się dobrze, więc inwestycje w nową halę produkcyjną okazały się konieczne.
więcej