...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Cukiernictwo

  • Planowanie produkcji – kompleksowe monitorowanie i optymalizacja

    Planowanie produkcji – kompleksowe monitorowanie i optymalizacja 0

    Stosowane w zakładach zbożowych i młynarskich rozwiązania logistyki wewnętrznej kryją olbrzymi potencjał optymalizacyjny. W przeszłości wiele procesów, takich jak składowanie pośrednie, sortowanie, etykietowanie lub kompletacja, wymagało obsługi manualnej i wiązało się z koniecznością ponoszenia wysokich kosztów osobowych.

    więcej
  • Valrhona startuje z cukierniczą szkołą online

    Valrhona startuje z cukierniczą szkołą online 0

    Valrhona - znany francuski producent czekolady premium - zaprasza cukierników i szefów kuchni do nauki online. Firma daje szansę tym, którzy nie mogą podróżować, na wzięcie udziału w prezentacjach ekspertów z całego świata.

    więcej
  • Flash News Mix - przegląd dekoracji i akcesoriów

    Flash News Mix - przegląd dekoracji i akcesoriów 0

    Wesela, komunie, Dzień Mamy i inne okoliczności nie obędą się bez słodkiej atrakcji. Tort czy desery na specjalne okazje wymaga zaś wyjątkowych dekoracji. Zobacz nasz przegląd, który pozwoli ci usprawnić pracę i doda szyku produktom w twojej pracowni i cukierni.

    więcej
  • Czekolada i wino: sekret długowieczności

    Czekolada i wino: sekret długowieczności 0

    Siostra André, Francuzka urodzona w 1904 roku jako Lucile Randon jest obecnie najdłużej żyjącą osobą na świecie. I podobnie jak niegdyś Jeanne Louise Calment, również Francuzka i jak dotąd najdłużej żyjąca osoba na świecie, potwierdza, że czekolada i wino są częścią recepty na długowieczność.

    więcej
  • “Optymalizacja przyjemności” w jedzeniu czekolady

    “Optymalizacja przyjemności” w jedzeniu czekolady 0

    Holenderscy naukowcy - fizycy i badacze żywności - udowadniają, że kształt czekolady ma znaczenie w doznawaniu przyjemności z jej jedzenia. I że można tę przyjemność przenieść na wyższy poziom przy użyciu określonych metod. Wyniki badań zostały niedawno opublikowane w czasopiśmie “Soft Matter Journal”.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe