...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Cukiernictwo

  • Czekolada i rock’n’roll

    Czekolada i rock’n’roll 0

    Co łączy zespół The Rolling Stones i czekoladę? Muzycy szykują słodką niespodziankę dla fanów: już niebawem będzie można spróbować czekoladowych batonów sygnowanych nazwą zespołu, autografami muzyków i słynnym „jęzorem”.

    więcej
  • Czas na deSER

    Czas na deSER 0

    Nowoczesne cukiernictwo proponuje desery coraz bardziej intrygujące i oryginalne. Poszukuje inspiracji w nieoczywistych dziedzinach, łączy produkty w niebanalny sposób. Warszawska Bursztynowa bistro proponuje desery z nietypowym składnikiem – serami długodojrzewającymi.

    więcej
  • Egzotyczny sernik

    Egzotyczny sernik 0

    Sernik to jedno z najchętniej wybieranych ciast przez Polaków. Równie chętnie zajadamy się mango. Dlaczego by nie połączyć tych smaków? Oto przepis!

    więcej
  • Pandemia - czy możemy się rozwijać?

    Pandemia - czy możemy się rozwijać? 0

    Gdy 4 lata temu w Łodzi otwarta została szkoła Ashanti, wiadomo było jedno – Polska właśnie wzniosła się na wyższy poziom szkoleń. Dziś to jeden z najprężniej działających ośrodków edukacyjnych dla branży gastronomicznej w kraju.

    więcej
  • Smażymy idealne pączki

    Smażymy idealne pączki 0

    Smażone ciastka to polska tradycja karnawałowa. Od Nowego Roku do ostatków pączki czy faworki pojawiają się na naszych stołach bardzo często. A że zbliża się wielkimi krokami kwintesencja słodkiego ucztowania - tłusty czwartek - zapytaliśmy mistrza świata w cukiernictwie – Mieczysława Chojnowskiego, jak usmażyć pączki idealne.

    więcej
  • Trufle karnawałowe

    Trufle karnawałowe 0

    Niewielkie słodkości w kolorowych barwach to idealne rozwiązanie na karnawał. Poznajcie recepturę na słodkie trufle Sebastiana Szmyda.

    więcej
  • Pyszności w słoikach

    Pyszności w słoikach 0

    Autorskie przetwory, słodkie smarowidła, konfitury czy pasty w słoikach coraz częściej pojawiają się w ofertach piekarni, kawiarni i cukierni. Stają się idealnym dopełnieniem (czy rozszerzeniem) asortymentu, odpowiadają na potrzeby klientów, a czasem – jak w tym roku – pomagają przetrwać trudny czas.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe