...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Artykuły

  • Francuskie bagietki na liście UNESCO?

    Francuskie bagietki na liście UNESCO? 0

    Emmanuel Macron przekonuje, że francuska bagietka, podobnie jak w zeszłym roku miało to miejsce w przypadku pizzy z Neapolu, powinna otrzymać certyfikat UNESCO. W ten sposób prezydent wspiera aplikację złożoną przez krajowe stowarzyszenie piekarzy i cukierników do Komisji Ochrony Niematerialnego Dziedzictwa Kult. przy UNESCO.

    więcej
  • Naturalne lody... naturalne opakowania

    Naturalne lody... naturalne opakowania 0

    Naczynia i opakowania ekologiczne znajdują zastosowanie nie tylko w restauracjach, ale także w lodziarniach rzemieślniczych, z racji tego, że bardzo popularne jest podawanie lodów i deserów lodowych na wynos, a klienci zaczyna­ją zwracać szczególną uwagę na to, w czym owe lody są im wydawane.

    więcej
  • Brioszki w nowej odsłonie

    Brioszki w nowej odsłonie 0

    Francuskie słowo brioche jest używane przynajmniej od XV wieku. Pochodzi od czasownika broyer, który znaczy tyle co kruszyć, tłuc, rozcierać, rozdrabniać, nawiązuje więc do długiego procesu zagniatania ciasta. Nową, wyjątkową odsłonę tego popularnego wypieku proponuje firma CSM.

    więcej
  • Brukselskie „pistolety” – powrót w pięknym stylu

    Brukselskie „pistolety” – powrót w pięknym stylu 0

    Belgia słynie z takich przysmaków jak: frytki, gofry, cykoria, czekolada czy praliny. Do niedawna dumą tego kraju były też bułki „pistolety”. Niestety te produkowane powszechnie przez współcze­snych piekarzy nie przypominają oryginałów sprzed 50 lat, zwłaszcza pod względem smakowitości.

    więcej
  • Puchatek

    Puchatek 0

    autor: Aleksander Zwieryńczyk, technolog firmy Sempre Group

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe