...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Kawa

  • Prenumerata „Mistrza Branży” - zamów już dziś i zyskaj

    Prenumerata „Mistrza Branży” - zamów już dziś i zyskaj 0

    Tylko w listopadzie prenumerata 12. wydań czasopisma „Mistrz Branży” dostępna jest w cenie 10. wydań, za jedyne 149zł. Przypominamy również, że dla naszych prenumeratorów mamy specjalny pakiet korzyści obejmujący m.in. zniżki na książki, szkolenia i usługi.

    więcej
  • Kobiety branży – nie takie zwyczajne bohaterki

    Kobiety branży – nie takie zwyczajne bohaterki 0

    – Są w życiu takie chwile, które dają nam impuls do działania. Potwierdzają, że droga, na którą skierowaliśmy kroki, jest tą właściwą. To również dowód, że warto wierzyć w ideały. I choć zabrzmi to nieco patetycznie, tak właśnie czułam się, wracając z pierwszego Spotkania dla Kobiet Branży – pisze Alina Śmiłowska.

    więcej
  • Mistrzowie kunsztu i dobrego smaku w Strefie Mistrza Branży

    Mistrzowie kunsztu i dobrego smaku w Strefie Mistrza Branży 0

    VII edycja Strefy Mistrza Branży, która przypadła na targi BAKEPOL w Lublinie, wypadła znakomicie i smakowicie. Mistrzowie piekarstwa i cukiernictwa, szefowie kuchni i pasjonaci manufaktury zadbali o to, co najważniejsze - niepowtarzalny smak, tworzony od podstaw. Z ważnym dodatkiem - ziołami!

    więcej
  • Świadome spojrzenie na kawę

    Świadome spojrzenie na kawę 0

    Od kilku lat w Polsce skutecznie rozwija się rynek niszowych kawiarni – nowe, ciekawe miejsca, których głównym celem jest oferowanie wysokiej jakości napojów na bazie kawy. Tutaj pracują pasjonaci, wkładający dużo wysiłku, by podać jak najlepszy napój, ale też chętnie dzielący się swoją bezcenną wiedzą o kawie.

    więcej
  • Alternatywne źródła cukru

    Alternatywne źródła cukru 0

    Doskonale wiadomo, że nadmiar cukru powoduje m.in.: otyłość, podwyższone ciśnienie krwi, anemię, cukrzycę, choroby serca, niszczy zęby, osłabia umysł, przyczynia się do nadpobudliwości i nerwowości.

    więcej
  • Efektywne oszczędzanie energii elektrycznej

    Efektywne oszczędzanie energii elektrycznej 0

    Dlaczego powinniśmy dbać o mniejsze zużycie energii elektrycznej i jak to zrobić w piekarni lub cukierni? Na jakie aspekty warto zwracać uwagę, planując wprowadzenie oszczędności w piekarni i cukierni? Rozmowa z dr. inż. Pawłem Kurtaszem, ekspertem projektu „3 x Środowisko” ds. energii elektrycznej.

    więcej
  • Produkty Fabbri w cukiernictwie i gastronomii

    Produkty Fabbri w cukiernictwie i gastronomii 0

    Od 6 do 8 października, Technologowie Fabbri - Francesco Elmi i Raffaele Derosa przy wsparciu naszych Technologów: Szymon Wolańskiego, Damiana Krępeć i Dariusza Kowalczewskiego - prezentowali nowoczesne kreacje cukiernicze i gastronomiczne bazując na produktach Fabbri.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe