![Owocowe lato](/public/artykuly-sponsorowane/2/5870/2_5870_21611_136x94.jpg)
Owocowe lato 0
Sezonowość to dobry klucz do tworzenia oferty zarówno cukierni, jak i piekarni czy lodziarni. Poznaj owocowy kalendarz, a także walory zdrowotne tych letnich darów natury.
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
Sezonowość to dobry klucz do tworzenia oferty zarówno cukierni, jak i piekarni czy lodziarni. Poznaj owocowy kalendarz, a także walory zdrowotne tych letnich darów natury.
więcejWe Wrocławiu odbędzie się 5. już edycja Kongresu Firm Rodzinnych, jednego z największych w kraju wydarzeń adresowanych do przedsiębiorców rodzinnych. Odnowa od nowa – to hasło przewodnie tegorocznego spotkania. Udział w wydarzeniu jest bezpłatny, ruszyły zapisy uczestników.
więcejBezmleczne, wegańskie, bezpieczne dla alergików, ze sporą ilością białka i błonnika. Takie są lody na bazie fasoli łubinu produkowane przez Wicked Kitchen, które niedawno zadebiutowały na amerykańskim rynku.
więcejZnaczną część życia spędzają w fabrykach, a ich doświadczenie i wiedza to duży potencjał w wielu firmach. Mowa o pracownikach przemysłu spożywczego, których święto przypada 31 maja. To doskonała okazja do tego, by podsumować wszystko, co wiemy o zawodach, które w oczach wielu odeszły już w zapomnienie.
więcejŻywe dekoracje w postaci roślin i kwiatów są istotnym elementem wystroju. Mają one niebagatelny wpływ na nasze zdrowie fizyczne i psychiczne, co potwierdzają liczne badania, wywołują również wiele pozytywnych skojarzeń. Kreują atmosferę miejsca, dodają elegancji, wprowadzają do wnętrza życie, świeżość.
więcejRusza Festiwal Krówek z Wawelu, czyli wielkie święto uwielbianych przez Polaków słodkości. W tej edycji fani poznają aż trzy nowe smaki: Peanut Butter, Czekoladowy oraz Słony Karmel. Nie zabraknie także kultowej już Krówki Mlecznej z Wawelu, przygotowywanej w oparciu o tradycyjną recepturę i dobre składniki.
więcejVI edycja smakowitego festiwalu, którego misją jest celebracja lokalnego produktu oraz pielęgnowanie tradycji kulinarnych regionu.
więcej