...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Kawa

  • Comfort food, comfort business - nowy Mistrz Branży

    Comfort food, comfort business - nowy Mistrz Branży 0

    Jak odżywiają się fleksitarianie? Co znaczy "comfort food" w branży lodziarskiej? Czy prowadzenie piekarni w dobie kryzysu cenowego ma sens? A na naszej okładce mama, żona i businesswoman - Ewa Wajs z odpowiedzią na pytanie - jak z sukcesem prowadzić pracownię cukierniczą, nie rezygnując z życia rodzinnego i spełniania marzeń.

    więcej
  • Fit Cake podsumowuje rok 2021: Jest lepiej!

    Fit Cake podsumowuje rok 2021: Jest lepiej! 0

    Na przekór globalnym tendencjom Fit Cake miniony rok zalicza udanych. Zwiększył o 100 proc. liczbę punktów franczyzowych – działa ich teraz na terenie Polski 50. Stworzył nowy system franczyzowy – Fit Cake Flex. Wprowadził na rynek trzy nowe submarki. Ostatecznie rok zamknął z obrotami o ponad 5 procent wyższymi niż w 2020.

    więcej
  • Veri Peri - kolor na czas światowych przemian

    Veri Peri - kolor na czas światowych przemian 0

    Po raz pierwszy w historii Instytut Pantone zerwał z 22-letnią tradycją i stworzył zupełnie nowy kolor, zamiast wyciągnąć kolejną pozycję z biblioteki 15 000 barw! Dlaczego postawiono właśnie na barwę niebieską z domieszką czerwieni? I jak ją uzyskać w jedzeniu, zachowując czystą etykietę?

    więcej
  • Słodkości na 2022 - raport Baileys

    Słodkości na 2022 - raport Baileys 0

    Słynna marka alkoholowa Baileys we współpracy z futurolożką żywności, Dr Morgaine Gaye oraz cukiernikami i piekarzami z całego świata przygotowała trzeci roczny raport - Baileys Treat Report. Wskazuje w nim trendy w zakresie deserów i słodkich wypieków na 2022 rok.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe