![Żywność wolna od koronawirusa?](/public/artykuly-sponsorowane/910/5344/910_5344_19751_136x94.jpg)
Żywność wolna od koronawirusa? 0
"Virus-free" - taka etykieta coraz częściej zaczęła gościć na produktach spożywczych. Czy jednak słusznie? Czy istnieją podstaw prawne do umieszczenia takiego oznaczenia?
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
"Virus-free" - taka etykieta coraz częściej zaczęła gościć na produktach spożywczych. Czy jednak słusznie? Czy istnieją podstaw prawne do umieszczenia takiego oznaczenia?
więcejNowoczesne cukiernictwo proponuje desery coraz bardziej intrygujące i oryginalne. Poszukuje inspiracji w nieoczywistych dziedzinach, łączy produkty w niebanalny sposób. Warszawska Bursztynowa bistro proponuje desery z nietypowym składnikiem – serami długodojrzewającymi.
więcejAutorskie przetwory, słodkie smarowidła, konfitury czy pasty w słoikach coraz częściej pojawiają się w ofertach piekarni, kawiarni i cukierni. Stają się idealnym dopełnieniem (czy rozszerzeniem) asortymentu, odpowiadają na potrzeby klientów, a czasem – jak w tym roku – pomagają przetrwać trudny czas.
więcejPączkowe trendy, karnawał po francusku, włoskie chleby, przegląd firm szkoleniowych - dzięki styczniowemu wydaniu MB wejdziecie w nowy rok z głową pełną pomysłów! I optymizmu! Goszczący na naszej okładce Michał Doroszkiewicz przekonuje, że warto inwestować w swoje marzenia, bo te - nawet po wielu latach czekania - się spełniają.
więcejŚwiąteczna oferta to nie tylko korzystna cena i makowiec w smakowitej odsłonie. To przede wszystkim zdjęcia, które wyczarują klimat świąt jeszcze zanim zasiądziemy do wigilijnego stołu.
więcejHistoria piernika, właściwości przypraw korzennych, desery z serami długo dojrzewającymi, 12 świątecznych receptur, słowiańskie legendy zaklęte w cukrze, a także przyszłość szkoleń i 30 lat pełnych pasji Tomasza Korfela - zapraszamy do lektury grudniowego wydania!
więcejNadchodzący rok zapowiada wiele zmian w kodeksie pracy, które dotkną zarówno pracowników jak i pracodawców. Dowiedz się jakie zasady w zakresie zatrudniania pracowników będą obowiązywały po wejściu w życie nowych przepisów. Wydarzenie odbędzie się poprzez platformę ZOOM już 9.12.2020 o godzinie 10:00.
więcej