...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Kawa

  • Żywność wolna od koronawirusa?

    Żywność wolna od koronawirusa? 0

    "Virus-free" - taka etykieta coraz częściej zaczęła gościć na produktach spożywczych. Czy jednak słusznie? Czy istnieją podstaw prawne do umieszczenia takiego oznaczenia?

    więcej
  • Czas na deSER

    Czas na deSER 0

    Nowoczesne cukiernictwo proponuje desery coraz bardziej intrygujące i oryginalne. Poszukuje inspiracji w nieoczywistych dziedzinach, łączy produkty w niebanalny sposób. Warszawska Bursztynowa bistro proponuje desery z nietypowym składnikiem – serami długodojrzewającymi.

    więcej
  • Pyszności w słoikach

    Pyszności w słoikach 0

    Autorskie przetwory, słodkie smarowidła, konfitury czy pasty w słoikach coraz częściej pojawiają się w ofertach piekarni, kawiarni i cukierni. Stają się idealnym dopełnieniem (czy rozszerzeniem) asortymentu, odpowiadają na potrzeby klientów, a czasem – jak w tym roku – pomagają przetrwać trudny czas.

    więcej
  • Trendy, wyzwania, tłuste i słodkie receptury - styczniowy Mistrz Branży

    Trendy, wyzwania, tłuste i słodkie receptury - styczniowy Mistrz Branży 0

    Pączkowe trendy, karnawał po francusku, włoskie chleby, przegląd firm szkoleniowych - dzięki styczniowemu wydaniu MB wejdziecie w nowy rok z głową pełną pomysłów! I optymizmu! Goszczący na naszej okładce Michał Doroszkiewicz przekonuje, że warto inwestować w swoje marzenia, bo te - nawet po wielu latach czekania - się spełniają.

    więcej
  • Prawo Pracy 2021 - webinar z Adrianą Głuchowską

    Prawo Pracy 2021 - webinar z Adrianą Głuchowską 0

    Nadchodzący rok zapowiada wiele zmian w kodeksie pracy, które dotkną zarówno pracowników jak i pracodawców. Dowiedz się jakie zasady w zakresie zatrudniania pracowników będą obowiązywały po wejściu w życie nowych przepisów. Wydarzenie odbędzie się poprzez platformę ZOOM już 9.12.2020 o godzinie 10:00.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe