...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Kawa

  • Mazury HoReCa 2017 na ostatniej prostej!

    Mazury HoReCa 2017 na ostatniej prostej! 0

    Przygotowania do targów Mazury HoReCa 2017 weszły w zaawansowany etap. 25-26 kwietnia br. przedstawiciele branży HoReCa spotkają się w centrum targowo-konferencyjnym Expo Mazury w Ostródzie. Prestiżowe konkursy kulinarne, strefa live cooking oraz spotkania biznesowe w formule Business Speed Date to mocne strony wydarzenia.

    więcej
  • Ashanti Atelier - nowa szkoła sztuki kuliarnej

    Ashanti Atelier - nowa szkoła sztuki kuliarnej 0

    Chcesz nie tylko mieć gotowe receptury, ale od kuchni poznać tajniki wiedzy, którymi rządzi się sztuka kulinarna i cukiernicza? Wreszcie jest w Polsce miejsce, gdzie nie tylko kształci się fachowców, ale zaraża się fascynacją do zawodu. To szkoła dla przyszłych mistrzów branży!

    więcej
  • Proteinowo, zdrowo i 3D

    Proteinowo, zdrowo i 3D 0

    Ma być zdrowiej – takie przesłanie od kilku dobrych lat jest mocno eksponowane na wielu targach żywności, nie wy­łączając ISM. Zdrowiej, czyli jak? Bez zbędnych dodatków do żywności lub substancji, które wywołują ich nietoleran­cję, jak laktoza czy gluten.

    więcej
  • Program SweetTARGów już jest!

    Program SweetTARGów już jest! 0

    Tegoroczna edycja SweetTARGów obfituje w wydarzenia towarzyszące i liczne atrakjce! Dlatego już teraz warto zapoznać się ze szczegółowym programem! Przypominamy - targi startują 25 marca!

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe