![Miniserniczki z wiśnią i figą](/public/artykuly-sponsorowane/1260/3752/1260_3752_12927_136x94.jpg)
Miniserniczki z wiśnią i figą 0
autor: Jurij Gorobczyszyn, Sous Pastry Chef w Restauracji Cucina w City Park Hotel w Poznaniu
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
autor: Jurij Gorobczyszyn, Sous Pastry Chef w Restauracji Cucina w City Park Hotel w Poznaniu
więcejNie trzeba wyjeżdżać do Rimini, żeby poznać najważniejsze trendy w cukiernictwie, lodziarstwie i dekoratorstwie. – W Warszawie będzie to samo (a nawet więcej), tylko że lepiej, bez tłoku i po polsku – obiecują organizatorzy Expo Sweet. Sprawdź, jakie okazje targowe przygotowali wystawcy i o jakie atrakcje zadbali organizatorzy!
więcejZalecenia dietetyków, kampanie edukacyjne i promocyjne, akcje w szkołach, spoty telewizyjne – te wszystkie działania przypominają nam o pięciu porcjach warzyw i owoców dziennie. Mimo powszechnej wiedzy na temat zdrowego odżywiania nie zawsze jesteśmy w stanie zjeść aż tyle.
więcejOd 1 marca do 30 czerwca 2017 roku potrwa nabór wniosków do konkursów szybkiej ścieżki Narodowego Centrum Badań i Rozwoju. To pierwszy konkurs, w którym na duże firmy czeka 400 mln złotych, a na małe i średnie przedsiębiorstwa 1 mld zł. Łącznie w obu kategoriach programu przewidziano 2,5 mld złotych.
więcejMimo że WorldFood Warsaw to targi stosunkowo młode (w tym roku odbędzie się ich 4. edycja), to już określane są jako wydarzenie unikatowe. Dzieje się tak z racji tego, że gromadzą profesjonalistów z branży spożywczej, gastronomicznej nie tylko z Polski, ale i ze świata.
więcejNawet najsmaczniejszy i najdoskonalszy tort czasem sam się nie obroni. Rodzinne cukiernie prowadzone od lat coraz częściej upadają. Co zrobić, by przetrwać na rynku? By klienci wciąż wracali? Czasem, prócz dobrego produktu, warto zainwestować też w człowieka. Konkretnie – menadżera!
więcejNa pierwszy rzut oka wyglądają jak szalony sen maniakalnego łasucha – kolorowy, momentami kiczowaty przerost formy nad treścią. A jednak są, rosną w siłę (i rozmiar też!), nieustannie ich przybywa, a to może oznaczać tylko jedno – że chętnych na spotkanie z hybrydą nie brakuje.
więcej