...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Lody

  • Zarezerwuj czas na Seminarium Lodziarskie

    Zarezerwuj czas na Seminarium Lodziarskie 0

    Przygotowujesz się do sezonu lodziarskiego? Potrzebujesz najlepszych, sprawdzonych rozwiązań i świeżych pomysłów? Już w marcu rusza nowa edycja Seminariów Lodziarskich pod egidą firmy Savpol, Fabbri, Miran Ices Cones oraz Valmar Global. Trasa spotkań obejmie Wrocław, Czeladź, Kraków oraz Rzeszów.

    więcej
  • Ferrari w świecie lodów

    Ferrari w świecie lodów 0

    11, 13 lub 15 marca br. można się przekonać, co oznacza Ferrari w świecie lodów. Mistrz Luciano Ferrari już rozpoczął swój marcowy cykl pokazów lodowych w 3 różnych miastach Polski.

    więcej
  • IV Targi Lodowe

    IV Targi Lodowe 0

    Hurtownia Słodyczy Smakosz zaprasza na IV Tragi Lodowe, które odbędą się już 15 marca tego roku. Spotkanie w Centrum Kultury Śląskiej dla ciastkarzy i lodziarzy zaowocuje z pewnością wieloma nowymi pomysłami.

    więcej
  • Targi z Plusem

    Targi z Plusem 0

    Firma Plus zaprasza na wiosenne targi już w najbliższy poniedziałek! 11 marca o godzinie 12 odbędzie się spotkanie dla cukierników, piekarzy i lodziarzy.

    więcej
  • Młodzi na Sweet Targu i w Specjalnej Strefie Mistrza Branży

    Młodzi na Sweet Targu i w Specjalnej Strefie Mistrza Branży 0

    Wydawało się, że ostatni dzień targów w Specjalnej Strefie Mistrza Branży minie po cichu i bez większej fety. Od samego rana na stanowisku działali technolodzy Ryszard Stojanowski i Andrzej Rajkowski z firmy Pfahnl. Ku naszemu zdziwieniu, z każdą minutą w Strefie rósł tłum uczniów ze szkół zawodowych.

    więcej
  • Znakowanie pieczywa - panel dyskusyjny w Strefie Mistrza Branży

    Znakowanie pieczywa - panel dyskusyjny w Strefie Mistrza Branży 0

    Jak prawidłowo znakować pieczywo pakowane i nieopakowane? Od kiedy trzeba będzie podawać wartość odżywczą? Na te m.in. pytania szczegółowo odpowiadał Zygmunt Cichoń z Wojewódzkiego Inspektoratu Inspekcji Handlowej w Katowicach podczas panelu dyskusyjnego, zorganizowanego 4 marca br. w Strefie MB, na targach SweetTarg.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe