![POLAGRA 2021](/public/artykuly-sponsorowane/32/5494/32_5494_20266_136x94.jpg)
POLAGRA 2021 0
POLAGRA to wydarzenie o najdłuższej tradycji biznesowej w Polsce, jedno z kluczowych w branży spożywczej i HoReCa.
Tegoroczna edycja wydarzenia zaplanowana została na 4-6 października.
Szanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
POLAGRA to wydarzenie o najdłuższej tradycji biznesowej w Polsce, jedno z kluczowych w branży spożywczej i HoReCa.
Tegoroczna edycja wydarzenia zaplanowana została na 4-6 października.
Lody wydają się produktem oczywistym. Znamy je od dziecka z najbliższej lodziarni lub sklepu spożywczego. Jednak o niektórych ważnych kwestiach ich dotyczących nie pamiętają nawet lodziarze, bardziej skupieni na efektach ekonomicznych i rozwiązywaniu bieżących problemów.
więcejPrzed działami marketingu staje obecnie szereg wyzwań, z którymi wcześniej nie mieliśmy do czynienia. Upowszechnia się digitalizacja wszelkich form naszego życia: od nauki aż po zakupy. Tradycyjna branża, w jakiej działają piekarnie i cukiernie, szybko musiała nabrać wiatru w żagle i zacząć korzystać z niezliczonych możliwości
więcejZ wielką radością przyjęliśmy informację o ponownym otwarciu lokali gastronomicznych i to, w pewnym sensie, w bardzo szczególnym momencie: podczas inauguracji sezonu letniego. Czerwiec to idealny czas na przygotowanie się na okres wakacyjny, dlatego warto pomyśleć o stworzeniu ogródka restauracyjnego.
więcejW dniach 30 września - 2 października 2021 w Ptak Warsaw Expo będzie miała miejsce III edycja Międzynarodowych Targów Żywności i Produktów Ekologicznych BIOEXPO Warsaw. To wyjątkowe wydarzenie w całości dedykowane produktom w jakości bio, eko i organic.
więcejDesery rodem z XVII wieku, czekoladowy tramwaj, moda na liofilizaty, podkręcanie sprzedaży - to wszystko znajdziecie w tym wydaniu Mistrza Branży. A na naszej okładce kucharz, cukiernik, piekarz i od niedawna lodziarz - człowiek wielu talentów, którego nic nie zatrzyma w dążeniu do doskonałości swojej profesji - Michał Molenda.
więcejProwadzenie piekarni czy cukierni nie polega jedynie na dostarczaniu klientom najlepszych i najsmaczniejszych wypieków. Prowadzenie biznesu to przede wszystkim sprawna komunikacja i wzajemne zrozumienie. Jak je osiągnąć w obleganym miejscu, w którym cały czas rosną kolejki?
więcej