...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Lody

  • ICEVEGA - potęga białek roślinnych

    ICEVEGA - potęga białek roślinnych 0

    Światowe prognozy przewidują, że białko roślinne będzie podstawowym makroskładnikiem limitującym światowe bezpieczeństwo żywnościowe. Konsumenci stają się coraz bardziej świadomi ekologicznie i poszukują alternatywnej żywności funkcjonalnej.

    więcej
  • Lodziarnia na kołach – biznes odporny na kryzys

    Lodziarnia na kołach – biznes odporny na kryzys 0

    Czy pandemia przekreśla możliwość inwestowania w gastronomię? Niekoniecznie. Okazuje się, że są branże, które wyjątkowo dobrze radzą sobie podczas kryzysu. Świetnym przykładem są tu lodziarnie. Sprzedaż z okienka i na wynos, ogródki letnie - skutecznie minimalizują ryzyko przestojów związanych z ograniczeniami w gospodarce.

    więcej
  • Lody na okrągło

    Lody na okrągło 0

    Kiedy zaczyna przygotowania do nowego sezonu? Właściwie trwają one przez cały rok. Tak jak sprzedaż lodów. To nie jedyny trend, jaki chce wprowadzić w naszym kraju Paweł Jafernik.

    więcej
  • Lodziarski hit 2021 roku

    Lodziarski hit 2021 roku 0

    Czekolada, pomarańcza i krem mantecado – hiszpańska spuścizna kulinarna zamknięta w jednym lodzie. To właśnie ten smak został uznany za smak roku i wkrótce w różnych wariacjach pojawi się w całej Europie.

    więcej
  • Robota dla Ribota

    Robota dla Ribota 0

    Creme patissiere, przy którym nie trzeba stać i mimo to się nie przypali? Magia? Nie, tak właśnie działa nowoczesna technika w służbie cukiernictwu – Ribot. Co jeszcze potrafi ten kuchenny pomocnik?

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe