...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Piekarstwo

  • Nowe podręczniki dla przyszłych piekarzy

    Nowe podręczniki dla przyszłych piekarzy 0

    Nakładem Wydawnictw Szkolnych i Pedagogicznych ukazały się nowe publikacje do nauki zawodów technik technologii żywności i piekarz (kwalifikacja T.3) Podręczniki są dostosowane do nowej podstawy programowej i uzyskały aprobatę MEN.

    więcej
  • Święto Chleba i Piernika w Jaworze coraz bliżej

    Święto Chleba i Piernika w Jaworze coraz bliżej 0

    Już kilka dni dzieli nas od Święta Chleba i Piernika, które z wielką pompą odbędzie się 26-28 sierpnia br. na rynku w Jaworze. Trzydniowa impreza, wypełniona bogactwem smaków, gatunków i metod wypiekania chleba, ciast i pierników, połączy najwyższy kunszt piekarniczy z historią i staropolską tradycją.

    więcej
  • Mieć pojęcie o pieczywie - przewodnik dla sprzedawcy

    Mieć pojęcie o pieczywie - przewodnik dla sprzedawcy 0

    Dobry sprzedawca pieczywa nie musi umieć wypiekać chleb, ale na pewno musi wiedzieć wszystko o produktach z oferty firmy i w zrozumiały sposób przekazać swoją wiedzę konsumentowi. Ta wiedza jest o tyle ważna, że do piekarni zgłaszają się ludzie o różnych potrzebach, schorzeniach, alergiach

    więcej
  • Sprzedawca pieczywa

    Sprzedawca pieczywa 0

    Kto może sprzedawać pieczywo? W zasadzie każdy, kto ma aktualną książeczkę sanitarną. Do tego docho­dzą oczywiście umiejętność obsługi kasy fiskalnej i kontakt z klientem. Jest to niezwykle proste, ale…

    więcej
  • Jak wypromować swój food truck?

    Jak wypromować swój food truck? 0

    Chcesz rozpocząć przygodę z gastronomią na kółkach lub masz już własny pojazd i zastanawiasz się, jak możesz zwiększyć zyski? Mamy dla Ciebie kilka rad, dzięki którym skutecznie zawalczysz o nowych klientów.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe