Mark Sinclair. Piekarz w drodze 0
Nauczyciel, który stał się piekarzem. Po to, by znów uczyć. Tym razem jak piec chleb. I to w bardzo niekonwencjonalny sposób, bo w… przyczepie samochodu!
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
Nauczyciel, który stał się piekarzem. Po to, by znów uczyć. Tym razem jak piec chleb. I to w bardzo niekonwencjonalny sposób, bo w… przyczepie samochodu!
więcejBułeczki, chałeczki, rogaliki, ale przede wszystkim słynne cebularze - rzemieślnicze pieczywo z najlepszych piekarni już jutro przyciągnie tłumy na coroczne Święto Chleba do Skansenu Muzeum Wsi Lubelskiej.
więcejJak donoszą media, w piątek, 9 września, w wypadku samochodowym zginął Kazimierz Czekaj – właściciel piekarni w Zabierzowie, promotor dobrego smaku, człowiek zaangażowany w sprawy społeczne i branżowe.
więcejFirmy i organizacje realizujące praktyki z zakresu społecznej odpowiedzialności biznesu i zrównoważonego rozwoju lub też oferujące usługi w tym obszarze mają możliwość zaprezentowania swojej działalności na 6. Targach CSR. Wydarzenie odbędzie się 17 listopada 2016 roku na stadionie PGE Narodowym w Warszawie.
więcejW trakcie minionego audytu Loża Ekspertów podjęła decyzję o uhonorowaniu dwunastu wyrobów z oferty siedmiu producentów reprezentujących branżę piekarską i cukierniczą. Kolejna atestacja żywności odbędzie się 27 października br. w Sosnowcu.
więcejZ pozoru proste do wykonania liście nie od razu dają się ujarzmić początkującym dekoratorom. Wystarczy jednak opanować podstawy, które prezentuję poniżej, by szybko dojść do poziomu mistrzowskiego i tworzyć bardziej złożone kompozycje.
więcejTeraz, kiedy Święto jest już pełnoletnie, jest łatwiej, ale kiedy zaczynaliśmy 18 lat temu, było zdecydowanie trudniej. Trzeba było ludzi mocno przekonywać, wręcz namawiać do tego.
więcej