...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Piekarstwo

  • Wypiek pieczywa ze spowolnioną fermentacją ciasta w masie, cz. I

    Wypiek pieczywa ze spowolnioną fermentacją ciasta w masie, cz. I 0

    Bez technologii zimna trudno sobie dziś wyobrazić produkcję pieczywa, wyrobów ciastkarskich oraz snaków. Metody odroczonego wypieku od wielu lat są stosowane w rzemieślniczych piekarniach w Europie Zachodniej, coraz częściej przekonują się do niej również polscy piekarze.

    więcej
  • Pieczywo Go Sport

    Pieczywo Go Sport 0

    Doskonałe pieczywo dla wszystkich, którzy dbają o zróżnicowany i zrównoważony sposób odżywiania się i prawidłowy, pro-sportowy styl życia. Chleb Go Sport. To niepowtarzalne pieczywo o wyśmienitym smaku i bogatym składzie można uzyskać stosując autorską recepturę opartą o markową mieszankę piekarniczą.

    więcej
  • Mistrz piekarstwa i cukiernictwa Wiesław Kucia – Kreatywny 2016

    Mistrz piekarstwa i cukiernictwa Wiesław Kucia – Kreatywny 2016 0

    4 października br. w Lublinie poznaliśmy bohaterów IV edycji Kreatywni – projektu rozwijanego od 2013 r. z myślą o innowacyjnych przedsiębiorcach Lubelszczyzny. Wśród 12 twórców biznesu jest piekarz, cukiernik, właściciel nowoczesnego studia piekarsko-cukierniczego i gastronomicznego Szkoła Artystyczna – Wiesław Kucia!

    więcej
  • Zespół Polagra Tech dziękuje

    Zespół Polagra Tech dziękuje 0

    ...za wspaniałe targi! Pięć kobiet, które są odpowiedzialne za targi Polagra Tech i Bakepol zapraszają do obejrzenia filmu z Paniami w roli zespołu, który świetnie kręci drożdżówki i formuje pyszne targi!

    więcej
  • W – jak wartość odżywcza

    W – jak wartość odżywcza 0

    Ciastko ciastku nierówne. Świadoma mama wybierze dla swoich dzieci produkt, na którego opakowaniu napisano, że jest bez cukru, a nie klasycznie słodzony. Oczywiście jeśli uwierzy na słowo. Zazwy­czaj wystarczy spojrzeć na listę składników, aby przekonać się, ile substancji słodzących zawiera produkt.

    więcej
  • Ciekawe czasy dla piekarzy

    Ciekawe czasy dla piekarzy 0

    Pieczywo wspomagające pracę wątroby lub ułatwiające odchudzanie, hybrydowe pluffins oraz bułki makaronowe – to tylko niektóre propozycje nowoczesnego piekarstwa, które stara się nadążyć za potrze­bami współczesnych konsumentów. Jakie są te potrzeby? Co czeka polskich piekarzy i punkty sprzedaży w przyszłości?

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe