...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Piekarstwo

  • Najstarsza metoda odroczonego wypieku pieczywa

    Najstarsza metoda odroczonego wypieku pieczywa 0

    Jedną z najstarszych metod odroczonego wypieku jest wstępne podpiekanie i dopiekanie bochenków. Mimo że za jej autora uważa się amerykańskiego piekarza Józefa Gregora, w Europie znano ją dużo wcześniej, bo już w latach 30. XX w.

    więcej
  • Ekologiczne słodycze od Kandy

    Ekologiczne słodycze od Kandy 0

    Firma Kandy poszerzyła asortyment owoców kandyzowanych o certyfikowane produkty ekologiczne (Certyfikat zgodności przetwórstwa produktów/surowców rolnictwa ekologicznego). Taki krok to nie tylko odpowiedź na coraz dynamiczniej rosnące zapotrzebowanie na żywność bio, ale także kontynuacja naszej misji.

    więcej
  • Ż – jak żywność sprzedawana luzem

    Ż – jak żywność sprzedawana luzem 0

    Wchodzi klient do piekarni lub ciastkarni. To klient współczesny, czyli świadomy swoich praw. Zachwycony szerokim wyborem, próbuje dowiedzieć się czegoś na temat pachnących bułek leżących w koszyczku, ciemnego chleba ułożonego obok i kuszących babeczek wystawionych na ladzie.

    więcej
  • ProSweets Cologne 2017: Moda na naturalne składniki oraz clean label

    ProSweets Cologne 2017: Moda na naturalne składniki oraz clean label 0

    Zainteresowanie klientów naturalnymi składnikami ciągle rośnie, tak jak moda na słodkie przekąski niezawierające cukru, tłuszczu oraz alergenów. Coraz więcej klientów kupuje tzw. produkty clean label. W dniach 29.01-2.02.2017 r. na ProSweets Cologne zobaczymy, jak słodycze oraz przekąski dopasowały się do aktualnych trendów.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe