...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Piekarstwo

  • Różne oblicza bagietek

    Różne oblicza bagietek 0

    Francuzi traktują bagietkę jak skarb narodowy. Trudno się temu dziwić, wszak to symbol kulinarny tego kraju. Kiedy pod koniec lat 80. XX w. rynek zalały wyroby z ciasta mrożonego i we Francji pojawiły się twory „bagietkopodobne”, rząd postanowił z tym walczyć.

    więcej
  • „Mistrz Branży” w świątecznym nastroju

    „Mistrz Branży” w świątecznym nastroju 0

    W świątecznym wydaniu MB: Młodość i talent, pasja i upór – czyli o młodych kobietach w cukiernictwie i dekoratorstwie. O domowym wypieku chleba jako stylu życia dalekim od konsumpcjonizmu. O kompleksowym sposobie promocji pieczywa rzemieślniczego. A na dodatek: receptury na dobrze wypieczone święta Bożego Narodzenia!

    więcej
  • Mamy 3 wejściówki na Wielkie Pierniczenie 2016!!

    Mamy 3 wejściówki na Wielkie Pierniczenie 2016!! 0

    Jak co roku Mała Akademia Mistrzostwa Zawodowego zaprasza uczniów w zawodzie cukiernik i piekarz do wspólnego pierniczenia. Dla młodych Czytelników Mistrza Branży mamy 3 dwuosobowe wejściówki na warsztaty organizowane 12 grudnia w Gliwicach. Zadzwoń jeszcze dziś!

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe