25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27
kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu
MistrzBranzy.pl
Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail:
dane@mistrzbranzy.pl
Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce
prywatności.
Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji
międzynarodowej.
Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub
ograniczenia przetwarzania.
Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na
przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu
na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane
decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
Nikogo nie trzeba dziś przekonywać, że Targi NATURA FOOD i beECO, które odbędą się w Łodzi w terminie 7 – 9 października, to najważniejsze i największe targi ekobranży w Polsce i ścisła czołówka imprez tego typu w Europie Środkowo – Wschodniej.
Jakie są rekordy w branży piekarskiej i cukierniczej? Co zrobić, aby ustanowić własny rekord? I dlaczego właściwie warto się tego podjąć? Odpowiedzi na te i wiele innych pytań udzieliło nam Biuro Rekordów, jedyna w Polsce firma profesjonalnie zajmująca się certyfikowaniem i i organizacją Rekordów Polski.
Te organizowane na Śląsku co 2 lata targi to jedno z najważniejszych spotkań, na które przyjeżdżają specjaliści z branży HoReCa z Polski i zagranicy. To tutaj można nie tylko zobaczyć, co piszczy w świecie nowych technologii w gastronomii przemysłowej, ale również wziąć udział w pokazach kulinarnych czy prelekcjach.
Konkursy dla mistrzów piekarstwa i cukiernictwa z całej Polski, w tym o tytuł Piekarza Roku, bicie piernikowego rekordu Polski oraz gwiazdy polskiej muzyki - 26-28 sierpnia br. Święto Chleba i Piernika w Jaworze po raz kolejny prześcigał się w pomysłach na bogaty program imprezy.
Aby sprostać wyzwaniom, które stawia rynek, piekarnie muszą oferować produkty wysokiej jakości, dopasowane do trendów, ale również takie, które są w stanie wyróżnić się i zapaść w pamięć konsumentom.
Dane klientów, tych obecnych i przyszłych, to jeden z najcenniejszych zbiorów, jakim mogą w codziennej pracy dysponować sprzedawcy i marketerzy w firmie. Te dane to nic innego jak leady, które pozyskujemy i wykorzystujemy w codziennej pracy, promując swoje produkty czy usługi wśród obecnych i potencjalnych odbiorców.