...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Piekarstwo

  • Najnowsze technologie – tylko na WorldFood Warsaw

    Najnowsze technologie – tylko na WorldFood Warsaw 0

    Po udanym debiucie, w kwietniu 2015 roku powracają targi WorldFood Warsaw. II edycja będzie jeszcze bogatsza. Po raz drugi odbędzie się podwystawa Ingredients Warsaw, a swoją premierę będzie miał sektor poświęcony technologii produkcji w branży spożywczej - FoodTech Warsaw.

    więcej
  • Guggenberger  – czysta niespodzianka

    Guggenberger – czysta niespodzianka 0

    Bywają zabrudzenia, które w wyniku działania wysokiej tempera­tury stają się bardzo trudne do usunięcia. Tłuszcze ulegają poli­meryzacji, cukry – karmelizacji, resztki jedzenia – częściowemu spaleniu. Ręcznie nakładane środki myjące z ziarnem ściernym powodują matowienie powierzchni, która absorbuje brud.

    więcej
  • Przemysłowe linie krojąco-pakujące

    Przemysłowe linie krojąco-pakujące 0

    Holenderska firma HOBA b.v. rozpoczęła swoją działalność w 1965 roku. Specjalizuje się w produkcji zestawów krojąco-pakujących do pieczywa i produktówcukierniczych.

    więcej
  • Jeszcze zdrowszy chleb  – prosty sposób na urozmaicenie asortymentu piekarni

    Jeszcze zdrowszy chleb – prosty sposób na urozmaicenie asortymentu piekarni 0

    Utrzymująca się od wielu lat spadkowa tendencja spożycia pieczy­wa wymusza poszukiwanie rozwiązań pozwalających uatrakcyjnić asortyment wyrobów, a tym samym zyskać szersze grono klientów. Jednym ze sposobów umożliwiających przeciwdziałanie zaistniałej sytuacji jest wzbogacanie pieczywa dodatkami prozdrowotnymi.

    więcej
  • Otwarcie nowej siedziby  wałbrzyskiego oddziału firmy Savpol

    Otwarcie nowej siedziby wałbrzyskiego oddziału firmy Savpol 0

    Stawiając na intensywny rozwój regionu, 6 września odbyło się otwarcie wałbrzyskiego oddziału firmy Savpol. Nowa lokalizacja oddziału została wybrana nie przypadkowo, teren Specjalnej Strefy Ekonomicznej w Wałbrzychu to doskonałe miejsce do realizacji tak dużej i innowacyjnej inwestycji.

    więcej
  • Non-stick

    Non-stick 0

    Pokrycia non-stick na blachach i formach ułatwiają prace oraz pozwalają wyeliminować lub znacznie zmniejszyć zużycie oleju, ale… nie każdy rodzaj takiej powierzchni będzie odpowiedni do wszystkich wypie­ków. W czym specjalizują się poszczególne powłoki, sprawdzimy w krótkim przewodniku firmy MAGOREX.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe