...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Piekarstwo

  • Wygraj wejściówki na Polagra-TECH 2014

    Wygraj wejściówki na Polagra-TECH 2014 0

    100 darmowych wejściówek do rozdania dla naszych Czytelników. Rozwiąż zadanie, które przygotowała dla nas Wioletta Bogusz-Kaliś i zwiedź najważniejsze targi piekarnicze tego roku!

    więcej
  • Polagra 2014 z Mistrzem Branży i MTP: 100 wejściówek do rozdania

    Polagra 2014 z Mistrzem Branży i MTP: 100 wejściówek do rozdania 0

    Tegoroczna strefa Mistrza Branzy i MTP kusić będzie zapachem biopieczywa, jadalnych kwiatów i najlepszej czekolady. Nie zabraknie interesujących pokazów i wykładów, które poruszą aktualne problemy i trendy branży, a także zainspirują niejednego odwiedzającego do zmian w swoim sklepie lub zakładzie.

    więcej
  • Święto Chleba i Piernika, Jawor, 29-31 sierpnia 2014 r.

    Święto Chleba i Piernika, Jawor, 29-31 sierpnia 2014 r. 0

    Jawor wrócił do kalendarza imprez branżowych z podwójną mocą – Chlebem i Piernikiem. Za udaną reaktywację Między­narodowych Targów Chleba (1997-2011) burmistrz Artur Urbański otrzymał najwyższe oznaczenie rzemieślnicze - złoty medal im. Jana Kilińskie­go.

    więcej
  • Masz dzielarkę czy Partę U

    Masz dzielarkę czy Partę U 0

    Pierwsza dzielarka Parta U powstała 27 lat temu w holenderskiej fabryce WP Haton. Dziś dzieli i rządzi w piekarniach na całym świecie.

    więcej
  • Złap klientów w sieci

    Złap klientów w sieci 0

    Pozyskanie klientów jest... łatwe, proste i przyjemne. Jeśli jesteś zaskoczony tym stwierdzeniem, a na co dzień zmagasz się ze zwiększeniem sprzedaży swoich produktów, nadszedł odpowiedni moment, aby coś zmienić. Najwyższy czas, aby wyłowić klientów w sieci i poszerzyć rynek odbiorców, a także zwiększyć sprzedaż.

    więcej
  • Mix na chleb o bardzo niskiej zawartości glutenu

    Mix na chleb o bardzo niskiej zawartości glutenu 0

    Chleb o bardzo niskiej zawartości glutenu przeznaczony jest dla osób, pragnących ograniczyć w swojej diecie ilości glutenu, jak i dla osób poszukujących nowych smaków.Mix oparty jest na bazie skrobi pszennej z dodatkiem słonecznika, lnu, soi, a także mleka odtłuszczonego w proszku. autor: AKO S.A.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe