![Wygraj wejściówki na Polagra-TECH 2014](/public/artykuly-sponsorowane/617/2002/617_2002_6422_136x94.jpg)
Wygraj wejściówki na Polagra-TECH 2014 0
100 darmowych wejściówek do rozdania dla naszych Czytelników. Rozwiąż zadanie, które przygotowała dla nas Wioletta Bogusz-Kaliś i zwiedź najważniejsze targi piekarnicze tego roku!
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
100 darmowych wejściówek do rozdania dla naszych Czytelników. Rozwiąż zadanie, które przygotowała dla nas Wioletta Bogusz-Kaliś i zwiedź najważniejsze targi piekarnicze tego roku!
więcej28 września 2014 r. na stoisku „Mistrza Branży” o godz. 14 odbędzie się debata w sprawie znakowania żywności nieopakowanej – plusy i minusy dla mikro- i małych piekarni oraz cukierni. Debatę poprowadzi nasza autorka, Wioletta Bogusz-Kaliś, specjalista ds. bezpieczeństwa żywności. ZGŁOŚ SWÓJ UDZIAŁ!
więcejTegoroczna strefa Mistrza Branzy i MTP kusić będzie zapachem biopieczywa, jadalnych kwiatów i najlepszej czekolady. Nie zabraknie interesujących pokazów i wykładów, które poruszą aktualne problemy i trendy branży, a także zainspirują niejednego odwiedzającego do zmian w swoim sklepie lub zakładzie.
więcejJawor wrócił do kalendarza imprez branżowych z podwójną mocą – Chlebem i Piernikiem. Za udaną reaktywację Międzynarodowych Targów Chleba (1997-2011) burmistrz Artur Urbański otrzymał najwyższe oznaczenie rzemieślnicze - złoty medal im. Jana Kilińskiego.
więcejPierwsza dzielarka Parta U powstała 27 lat temu w holenderskiej fabryce WP Haton. Dziś dzieli i rządzi w piekarniach na całym świecie.
więcejPozyskanie klientów jest... łatwe, proste i przyjemne. Jeśli jesteś zaskoczony tym stwierdzeniem, a na co dzień zmagasz się ze zwiększeniem sprzedaży swoich produktów, nadszedł odpowiedni moment, aby coś zmienić. Najwyższy czas, aby wyłowić klientów w sieci i poszerzyć rynek odbiorców, a także zwiększyć sprzedaż.
więcejChleb o bardzo niskiej zawartości glutenu przeznaczony jest dla osób, pragnących ograniczyć w swojej diecie ilości glutenu, jak i dla osób poszukujących nowych smaków.Mix oparty jest na bazie skrobi pszennej z dodatkiem słonecznika, lnu, soi, a także mleka odtłuszczonego w proszku. autor: AKO S.A.
więcej