25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27
kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu
MistrzBranzy.pl
Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail:
dane@mistrzbranzy.pl
Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce
prywatności.
Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji
międzynarodowej.
Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub
ograniczenia przetwarzania.
Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na
przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu
na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane
decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
Taki był werdykt publiczności, która 14 czerwca br. pojawiła się na rybnickim Rynku, skosztowała wypieków 12 różnych producentów i zagłosowała w konkursie na "Najlepszy konsek kołocza". Impreza uświetniła piątkowy program VI Dni Rybnika.
24-28 czerwca br. w godzinach porannych pracownicy wybranych warszawskich biurowców otrzymają zdrowe śniadanie w ramach programu „Śniadaniowa Klasa”. Oprócz smacznych bułek organizator akcji, ZT Bielmar, przygotował porcję pożytecznej wiedzy!
Przyjęte przez Sejm zmiany przewidują możliwość wprowadzenia ruchomego czasu pracy. To rozwiązanie, z którego zadowoleni mogą być nie tylko pracodawcy, ale również pracownicy.
Trudno sobie wyobrazić Dni Rybnika bez udziału piekarzy, cukierników oraz Małej Akademii Mistrzostwa Zawodowego. 14 czerwca br. rybnicki Rynek zamienił się w plac rywalizacji między 4 zespołami młodych ludzi, gdzie liczyła się dobra zabawa i pasja...
W ramach Małopolskiego Festiwalu Smaku odbyła się 10. edycja Święta Chleba, którą w tym roku obchodzono pod hasłem „Chleb i Wino”. 8-9 czerwca br. oprócz warsztatów piekarniczych dla najmłodszych, pokazów wypieku chleba zakopiańskiego, degustacji win z różnych zakątków Małopolski nie mogło zabraknąć plebiscytu i konkursu!
Kiedy Muzeum Chleba w Radzionkowie jest czynne dłużej niż do 16.00, to znak, że dzieje się tutaj coś szczególnego. Od trzech lat jednym z takich wydarzeń są obchody Święta Szlaku Zabytków Techniki - Industriada. Jak bawiły się całe rodziny w Muzeum Piotra Mankiewicza pewnej czerwcowej soboty?
8 czerwca br. Gluten Free EXPO zamieniło się w centrum wiedzy o celiakii połączone z wystawą produktów bezglutenowych, które przyciągnęło rzesze zwiedzających. To świadczy o ogromnej potrzebie informowania o chorobie, a także o rosnącym popycie na produkty żywnościowe bezpieczne dla osób "skazanych" na dietę bezglutenową.