...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AK

Jedyne spotkanie dla osób, które zajmują się słodkim biznesem w Polsce

Jak zbudować solidny słodki biznes? Gdzie pozyskiwać klientów? Co zrobić, by czuć się pewnie jako przedsiębiorca? Jak przygotować pracownię cukierniczą do odbioru odpowiednich instytucji – to tylko niektóre pytania, na które odpowiedzą ekspertki podczas „Słodkiej Konferencji”, 26 stycznia 2020 r. w hotelu Ambasador w Łodzi.

Pomysłodawczynią „Słodkiej Konferencji” wydarzenia jest Urszula Stępniak, właścicielka znanej pracowni cukierniczej Słodki Muffin w Warszawie. Autorka wielu tortów, m.in. dla Sir Paula Mc’Cartneya, kreatorka smaku i przedsiębiorczyni, która o swojej pasji i historii opowiadała zarówno w Pytaniu na śniadanie, TVN Style, jak również na swoich webinarach i wyzwaniach online, na które zapisują się tysiące osób.

Ula Stępniak, pomysłodawczyni i organizatorka Słodkiej Konferencji

Na scenie Ula będzie gościć:
- Martę Teterycz (HACCP Wspomagamy Gastronomię)
- Magdalenę Sadowską (specjalistkę w marketingu online),
- Angelikę Chwyć (dekoratorkę cukierniczą, projektantkę),
- Urszula Janusz (cukiernik, właścicielka firmy Słodki Stół),
- Kingę Błaszczyk-Wójcicką (fotografka i stylistka kulinarna, autorka bloga greenmorning.pl),
- Agnieszkę Danowską (specjalistkę ds. PR i komunikacji w branży gastronomicznej i cukierniczej),
- Joannę Sławińską trenera mentalnego
i innych.

PARTNEREM SŁODKIEJ KONFERENCJI JEST FIRAM DOROSIOWE RANTY


Zaproszenie dla firm

Zapraszamy również firmy do współpracy przy tym wydarzeniu. Przygotowujemy specjalną salę dla wystawców, gdzie w czasie przerw będzie możliwość zaprezentowania się uczestnikom konferencji i nawiązania nowych kontaktów.
W kwestii współpracy zapraszamy do kontaktu pod adresem: partnerzy@slodkakonferencja.pl


Więcej o Słodkiej Konferencji na TUTAJ
Słodka Konferencja na FB

MISTRZ BRANŻY PATRONEM MEDIALNYM WYDARZENIA

Bieżące wydanie czasopisma

Masa makowa i marcepanowa do ciast i nie tylko. Wszystko o migdałach. Wigilijny chleb, czyli opłatek. Jak planować pracę, by zapobiec przedświątecznej gorączce.

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji