Jak zbudować solidny słodki biznes? Gdzie pozyskiwać klientów? Co zrobić, by czuć się pewnie jako przedsiębiorca? Jak przygotować pracownię cukierniczą do odbioru odpowiednich instytucji – to tylko niektóre pytania, na które odpowiedzą ekspertki podczas „Słodkiej Konferencji”, 26 stycznia 2020 r. w hotelu Ambasador w Łodzi.
Podobne artykuły
Słodka Konferencja – musisz tu być!IBA powraca!Najnowocześniejsze rozwiązania dla "słodkiego" biznesuPomysłodawczynią „Słodkiej Konferencji” wydarzenia jest Urszula Stępniak, właścicielka znanej pracowni cukierniczej Słodki Muffin w Warszawie. Autorka wielu tortów, m.in. dla Sir Paula Mc’Cartneya, kreatorka smaku i przedsiębiorczyni, która o swojej pasji i historii opowiadała zarówno w Pytaniu na śniadanie, TVN Style, jak również na swoich webinarach i wyzwaniach online, na które zapisują się tysiące osób.
Na scenie Ula będzie gościć:
- Martę Teterycz (HACCP Wspomagamy Gastronomię)
- Magdalenę Sadowską (specjalistkę w marketingu online),
- Angelikę Chwyć (dekoratorkę cukierniczą, projektantkę),
- Urszula Janusz (cukiernik, właścicielka firmy Słodki Stół),
- Kingę Błaszczyk-Wójcicką (fotografka i stylistka kulinarna, autorka bloga greenmorning.pl),
- Agnieszkę Danowską (specjalistkę ds. PR i komunikacji w branży gastronomicznej i cukierniczej),
- Joannę Sławińską trenera mentalnego
i innych.
PARTNEREM SŁODKIEJ KONFERENCJI JEST FIRAM DOROSIOWE RANTY
Zaproszenie dla firm
Zapraszamy również firmy do współpracy przy tym wydarzeniu. Przygotowujemy specjalną salę dla wystawców, gdzie w czasie przerw będzie możliwość zaprezentowania się uczestnikom konferencji i nawiązania nowych kontaktów.
W kwestii współpracy zapraszamy do kontaktu pod adresem: partnerzy@slodkakonferencja.pl
Więcej o Słodkiej Konferencji na TUTAJ
Słodka Konferencja na FB
MISTRZ BRANŻY PATRONEM MEDIALNYM WYDARZENIA