...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja MH, materiał promocyjny

Jubileuszowa Konferencja

Weź udział w XX Międzynarodowej Konferencji Naukowej „Postępy w technologii tłuszczów roślinnych”.

Organizatorzy:

Dział Przetwórstwa Tłuszczów, Oddział Technologii Mięsa i Tłuszczu.

Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego w Warszawie.

Stowarzyszenie Naukowo-Techniczne Inżynierów i Techników Przemysłu Spożywczego.

Polskie Stowarzyszenie Producentów Oleju.

 

Konferencja będzie obejmowała następujące bloki tematyczne:

1. Aspekty żywieniowe tłuszczów roślinnych,

2. Oleje roślinne – technologia, jakość,

3. Modyfikacja tłuszczów w procesach technologicznych,

4. Produkty tłuszczowe na rynku krajowym – oleje, oliwa z oliwek, margaryny, tłuszcze cukiernicze, frytury, tłuszcze mleczne,

5. Problemy jakościowe, metody analityczne i zgodność z CEN i ISO,

6. Niespożywcze kierunki zastosowania olejów i tłuszczów.

 

Prace naukowe prezentowane będą w formie wykładów, doniesień i posterów.

W czasie trwania Konferencji przewidziane są ekspozycje firm zagranicznych i krajowych związanych z branżą tłuszczową w powiązaniu z informacją o profilu ich działania. Przewidujemy wydrukowanie recenzowanych materiałów konferencyjnych zawierających teksty wystąpień i prac naukowych w czasopiśmie naukowym „Postępy  Nauki i Technologii Przemysłu Rolno-Spożywczego”. W Konferencji biorą udział przedstawiciele uczelni, zakładów tłuszczowych, firm współpracujących z przemysłem tłuszczowym z Polski  oraz krajów europejskich.

Termin: 29-31 maja 2012 roku.

Miejsce: Centrum Wypoczynkowo-Szkoleniowe „GWAREK”, ul. Wczasowa 49, 43-450 Ustroń
www.gwarek.ustron.pl

Więcej informacji [link]

 

Wstępny program konferencji:

29.05.2012 (wtorek)

 przyjazd uczestników, zakwaterowanie,  kolacja w  restauracji  - od godz. 1800

30.05.2012 (środa)

 program naukowy - wykłady, referaty, postery, wystawa i degustacja produktów

 tłuszczowych,  uroczysta kolacja

31.05.2012 (czwartek)    

 program naukowy - wykłady, referaty, postery, wystawa produktów tłuszczowych,

 podsumowanie Konferencji,

 program turystyczny,

01.06.2012 (piątek)

 Śniadanie, wyjazd do domu. 

Bieżące wydanie czasopisma

Czym wyróżnia się marcepan królewiecki? Czy rzemieślnicza piekarnia to najpewniejszy biznes? Dla kogo mleko A2? Jak powstają zefirki?

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji