...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja MW, materiał promocyjny

Linie na miarę

Firma Wieczorek od wielu lat produkuje i wdraża na polskim rynku piekarniczym specjalistyczne maszyny do formowania tradycyjnego polskiego chleba na zakwasach. Kilkadziesiąt rodzajów maszyn zostało stworzonych na bazie wiedzy i doświadczenia własnych konstruktorów i współpracy z polskimi piekarzami.

Maciej Wieczorek i Artur Wieczorek byli obecni na uruchomieniu linii do chleba w Piekarni Artura Frąszczaka Hert w Gościmiu.

 

Profesjonalne formowanie

Celem jakim Firma Wieczorek kierowała się  przy  konstruowaniu  maszyn  jest zapewnienie  polskim piekarzom podczas użytkowania zakupionych maszyn profesjonalnego formowania tradycyjnego polskiego chleba na zakwasach. Dlatego też produkowane urządzenia posiadają wiele specyficznych cech, które w stosunku do innych oferowanych urządzeń tego typu na  rynku wykonują najlepiej swoje zadania w procesie formowania chleba. Wiele piekarni użytkujących nasze maszyny zdobywa za swoje chleby formowane na liniach Firmy Wieczorek wysokie miejsca w konkursach branżowych na najlepsze produkty wypiekowe. Wysoka jakość uformowanych chlebów na naszych maszynach była głównym powodem, dla którego Pan Artur Frąszczak z Piekarni Hert w Gościmiu zakupił te urządzenia.

Ponad 100 ustawień

Ze względu na specyficzne warunki, którymi charakteryzuje się każda piekarnia oferowane przez Firmę Wieczorek maszyny można konfigurować na wiele sposobów i ustawień. Każda piekarnia ma określoną ilość miejsca na procesy produkcyjne np. mechaniczne formowanie  chleba. W przypadku mniejszych piekarni z małą ilością miejsca możliwość dowolnego ustawiania maszyn w linie do chleba jest bardzo dużym atutem. Przykładem tego może być niedawne uruchomienie małego zestawu składającego się z dzielarki i zaokrąglarki oraz podajnika stołowego w Piekarni Hert Pana Artura Frąszczaka z Gościmia. Podczas prób technologicznych ustalono z właścicielem piekarni odpowiednią konfigurację maszyn co do rodzaju i typu.

Do 5 lat gwarancji

Wieloletnie doświadczenie w produkcji maszyn pozwoliło Firmie Wieczorek na udzielaniu użytkownikom maszyn gwarancji do 5 lat. W produkowanych maszynach stosujemy od wielu lat odpowiedniej jakości materiały np. stal kwasoodporną i najwyższej jakości tworzywa  przeznaczone  dla  przemysłu spożywczego oraz wysokiej klasy automatykę produkowaną przez renomowane firmy zachodnie i japońskie.

Bieżące wydanie czasopisma

Czym wyróżnia się marcepan królewiecki? Czy rzemieślnicza piekarnia to najpewniejszy biznes? Dla kogo mleko A2? Jak powstają zefirki?

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji