...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja PS, materiał promocyjny

Spotkania z Mistrzem - Polagra Tech, Mistrz Branży (stoisko 1, hala 5A)

Redakcja Mistrza Branży ruszyła z nowym projektem "Spotkania z Mistrzem". 25-28 września br. podczas Polagra Tech na naszym stoisku będzie można spotkać się i porozmawiać z mistrzami piekarstwa i cukiernictwa oraz mistrzyniami dekoracji cukierniczych. Jakich Mistrzów zaprosiliśmy na targi w Poznaniu?

Co miesiąc nasza redakcja ma przyjemność przygotowywać wywiady z ciekawymi ludźmi branży, gdzie to my spotykamy się z mistrzami w swoim fachu i zadajemy pytania. Tym razem zapraszamy naszych Czytelników do zadawania pytań podczas kameralnych spotkań z zaproszonymi Gośćmi.

Goście Mistrza Branży

Jak prowadzić tradycyjną piekarnię otwartą na innowacje?
Piekarz Roku 2016 Paweł Giza (Piekarnia-Cukiernia iGizmo)
25 września, godz. 11.00-12.00



Sposób na certyfikowane świeże pieczywo bezglutenowe w Twojej piekarni (degustacja pieczywa),
Mistrz piekarstwa Bogdan Smolorz (Piekarnia Cukiernia Bogdan Smolorz)
25-26 września, godz. 13.00-14.30



O sztuce tworzenia figurek, potencjale polskiego sugarcraftingu i korzyściach udziału w Cake Festival Poland (pokaz tworzenia figurek z masy cukrowej)
Dekoratorka tortów Kinga Jakimowicz (Artystyczna Pracownia Cukiernicza „Torcik”)
25 września, godz. 11.00-12.30



Jak tworzyć pieczywo dopasowane do potrzeb współczesnych ludzi według dietetyka?
Autorka książki „Chleb współczesny – chleb dla każdego” Marzena Zacharska
26 września, godz. 12.30-14.00


Tajniki dekorowania ciasteczek, Jak rozwijać swoją pasję, czyli dlaczego warto przyjechać na Cake Festival Poland (pokaz dekorowania ciasteczek)
Dekoratorka Anna Komisarczyk (A Ja To Pierniczę)
26-28 września, godz. 11.00-12.30



Otwieramy lodziarnię: lody czekoladowe, wegańskie, sorbety – sposób na słodki biznes
Komponenty do lodów w cukiernictwie – alternatywy wy­korzystania surowców do lodów po sezonie
Sławomir Szewczyk, Sempre Group
27-28 września, godz. 12.30-13.45

   
 

100% Czekolady
Prezentacja rzeźb z czekolady i karmelu Marka Moskwy i Pawła Górnego (100% Czekolady), Wicemistrzów Polski w Przygotowaniu Deserów 2016
Spotkanie z Markiem i Pawłem – 25 września, godz. 11.00-15.00



 

 

SERDECZENIE ZAPRASZAMY - Stoisko Mistrza Branży, Polagra Tech, nr 1, hala 5A

Dla osób zainteresowanych mamy 20 bezpłatnych zaproszeń na targi Polagra Tech.
Więcej informacji, Anna Kania, tel. 531 610 668

Bieżące wydanie czasopisma

Poznaj nowe trendy, takie jak kakao ceremonialne, zainspiruj się recepturami finalistów Mistrzostw Polski na Pralinę, dowiedz się jak tworzyć praliny.

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji