...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AK, materiał promocyjny

Spotkanie Piekarzy i Cukierników Śląskich w Ustroniu

9-10 lutego 2013 r. do Ustronia zjadą piekarze i cukiernicy ze Śląska. Organizatorem spotkania jest Stowarzyszenie Rzemieślników Piekarstwa RP z siedzibą w Izbie Rzemieślniczej oraz Małej i Średniej Przedsiębiorczości
w Katowicach.

Urozmaicona tematyka wykładów przy dobrej kawie oraz interesujący plan spotkań integracyjnych jak co roku przyciąga rzesze śląskich rzemieślników. Co w tym roku zaplanowano podczas dwóch dni Spotkań - dzięki uprzejmości Pani Wiolety Król prezentujemy poniżej. 

9.02.2013 (sobota)

11.30-14.00 przyjazd do hotelu, zakwaterowanie

12.00-13.00 Zarząd Stowarzyszenia – spotkanie robocze: PREZENTACJE WŁASNE FIRM WSPÓŁPRACUJĄCYCH Z BRANŻĄ

Wykłady przy kawie i ciastku:

14.20   „Jakość mąki – zagrożenia i metody poprawy” – Jadwiga Rothkaehl

14.50   MILION DOLARÓW! Czyli jak wylansować swoją piekarnię w internecie – Miś&Tatarczyk

15.15   Przedstawienie sponsorów spotkania: Polmarkus, Lesaffre Polska, Savpol, Zeelandia, Modena, Baker, VISSAIL-POLIN

15.30   Nowości, trendy, szansa rozwoju oraz kierunki działania – przedstawią przedstawiciele firm zaprzyjaźnionych. Dyskusja.

16.30   Chata Grillowa – spotkanie integracyjne. Wino grzane, kiełbasa z rusztu.

18.00- 19.30 czas wolny. Hotel oferuje SPA- przygotowania do kolacji

20.00   Uroczysta kolacja połączona z zabawą. (Proszę nie zapomnieć o maskach karnawałowych).

10.02.2013 (niedziela)

08.00-11.00 Śniadanie

11.00-12.00 Nowe pomysły na business – dyskusja uczestników.

11.15 Wyjazd na Równicę autokarem (dla chętnych)

14.00 Obiad (dla chętnych) w cenie 40 zł za osobę – zgłoszenie w recepcji w dniu przyjazdu

16.00 Zakończenie

CENA UCZESTNICTWA: 250 zł/osoba

Komitet organizacyjny:

Wioletta Król, tel. 601 171 344, Wanda Brzęczek, tel. 604 090 00

Prosimy o potwierdzenie zgłoszenia do dnia 20 stycznia 2013 r.


Bieżące wydanie czasopisma

Czym wyróżnia się marcepan królewiecki? Czy rzemieślnicza piekarnia to najpewniejszy biznes? Dla kogo mleko A2? Jak powstają zefirki?

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji