...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AK, materiał promocyjny

Wrocławski Kiermasz Żywności Ekologicznej i Produktów Regionalnych

18-19 maja na terenie Hali Stulecia we Wrocławiu zaplanowano dwie wyjątkowe imprezy – III Kiermasz Żywności Ekologicznej i Produktów Regionalnych oraz Wielki Kiermasz Ogrodniczy pod Iglicą. Jeszcze można zgłosić swój udział jako wystawca.

Wyroby tradycyjnej kuchni, pieczywo wypiekane według tradycyjnych receptur, sery z różnych zakątków Polski, tradycyjne wędliny, herbaty ziołowe oraz wiele innych wartościowych produktów będą królowały na stołach wystawców podczas trzeciego Kiermaszu Żywności Ekologicznej i Produktów Regionalnych. Zeszłoroczna edycja zgromadziła 70 wystawców z całej Polsk i przyciągnęła około 8 tys. odwiedzających. W tym roku organizatorzy spodziewają się również wysokiej frekwencji.

Regionalne przysmaki

Powrót do regionalnych smaków trwa już kilka lat, a inwestowanie w przepisy naszych prababek daje ogromne możliwości, gdyż właśnie tego typu produkty są najbardziej pożądane i doceniane. To, że warto podtrzymywać polskie tradycje Kiermasz Żywności Ekologicznej i Produktów Regionalnych to idealne miejsce dla wszystkich, którzy chcą  spróbować właśnie takich produktów, a także zaprezentować swoje wyroby. We Wrocławiu już w maju będzie okazja do wystawienia swoich przysmaków i znalezienia nowych odbiorców. Nie tylko pieczywo będzie promowane podczas Kiermaszu. Piwa smakowe, nalewki czy ekologiczne warzywa i owoce będą dobrymi kompanami dla tradycyjnie wypiekanego chleba i wyrobów cukierniczych, a możliwość skosztowania naturalnych przetworów owocowych z pewnością skusi niejednego łasucha do odwiedzenia w tych dniach Placu pod Iglicą.

Nie tylko jedzenie

W Hali Stulecia zagoszczą także artyści, prezentując swoje wyroby, ręcznie robioną biżuterię, ceramikę czy świece zapachowe. Wszyscy znajdą również coś dla urody, gdyż producenci kosmetyków naturalnych również będą mieli swoje stoiska. Podczas Wielkiego Kiermaszu Ogrodniczego swoją ofertę zaprezentują szkółki drzew i krzewów ozdobnych, producenci bylin kwiatowych, kaktusów i sukulentów, a także architekci terenów zielonych oraz firmy zakładające i pielęgnujące ogrody wodne. Może właściciele piekarń i kawiarni znajdą coś dla siebie?

Organizator:

Agencja Reklamowa Wigor
ul. Sokolnicza 34-38
53-660 Wrocław

tel. 71 359 62 71
e-mail: office@wigor-targi.com
www.wigor-targi.com

Bieżące wydanie czasopisma

Czym wyróżnia się marcepan królewiecki? Czy rzemieślnicza piekarnia to najpewniejszy biznes? Dla kogo mleko A2? Jak powstają zefirki?

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji