...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AK, materiał promocyjny

Forum Słodyczowe – konferencja producentów i handlu

8 listopada br. w warszawskim hotelu Marriott odbędzie się prestiżowe forum profesjonalistów z branży słodyczy i handlu poświęcone aktualnym trendom produkcyjnym i sytuacji rynkowej.

Prelekcje wygłoszą m.in. były wicepremier i minister finansów prof. Grzegorz Kołodko, Marek Przeździak, sekretarz generalny Polbisco, Alicja Koleśnik - dyrektor Działu Zakupów Jeronimo Martins Polska, Stefan Golonka - reprezentant ECR, wieloletni dyrektor zarządzający Kraft Foods Polska, Jarosław Matysiak - dyrektor Art. Świeże i Art. Suche-Food Real, Jan Kolański - prezes Colian SA, Dorota Balińska-Hajduk - dyrektor Biura Kontroli Jakości Handlowej w IJHARS oraz dr Alfred Schrott - członek Zarządu ds. Marketingu i Sprzedaży w firmie Manner Josef & Comp. AG (Austria).

W programie m. in.:

  • Aktualna sytuacja i perspektywy rynku surowców: cukier, kakao, mleko, mąka

  • Znakowanie produktów spożywczych - nowe regulacje Unii Europejskiej

  • Private Labels - marki własne vs. marki producenckie

  • Innowacje w przemyśle czekoladowym

  • Export i wyzwania rynku słodyczy

  • Dyskusja panelowa: „Handel i przemysł - czy w dobie kryzysu jest jeszcze miejsce na synergiczne współdziałanie, czy tylko na rywalizację?”

Udział w tym prestiżowym wydarzeniu stanowi okazję do nawiązania owocnych biznesowych kontaktów, bezpośredniego spotkania z decydentami branży raz dotarcia z informacją o oferowanych produktach do ściśle określonej grupy odbiorców, a także budowania wizerunku firmy zarówno w środowisku producentów słodyczy, jak i wśród przedstawicieli handlu.

***

Forum Słodyczowe zapoczątkuje cykl konferencji branżowych organizowanych przez "Wiadomości Handlowe", poświęconych aktualnej problematyce branży w połączeniu z profesjonalnym networkingiem.

Bieżące wydanie czasopisma

Czym wyróżnia się marcepan królewiecki? Czy rzemieślnicza piekarnia to najpewniejszy biznes? Dla kogo mleko A2? Jak powstają zefirki?

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji