Receptury
Lista artykułów
Zobacz pełną listę receptur-
-
Black cake 0
autor: Jurij Gorobczyszyn – Sous Pastry Chef w restauracji Cucina w City Park Hotel w Poznaniu.
więcej -
Ring Manjari 0
autor: Mariusz Górecki – zastępca szefa cukierni w Cukierni Pavlowa w Luboniu.
więcej -
Szarlotka, pigwa i trawa żubrowa 0
autor: Michał Iwaniuk – Pastry Chef w Czekolada Cafe w Airport Hotel Okęcie w Warszawie.
więcej -
Przegląd najmodniejszych kreacji... tortowych! 0
Czym się różni drip i naked cake? Jak udekorować tort na wesele i czym zaskoczyć urodzinowych solenizantów? Dzięki naszemu przeglądowi tortów poznacie najmodniejsze techniki słodkiej dekoracji i zaskoczycie najbardziej wymagających klientów!
więcej -
-
Mistrz Wielkanocy - plebiscyt 0
Zobacz jakie receptury przygotowali na Wielkanoc nasi mistrzowie oraz uczniowie i głosuj na tą najlepszą! Razem wyłońmy Mistrza Wielkanocy!
więcej