![Na polską nutę, czyli… Żubrówka z gruszką i jabłkami](/public/artykuly-sponsorowane/32/1781/32_1781_5649_136x94.jpg)
Na polską nutę, czyli… Żubrówka z gruszką i jabłkami 0
autor: Kamil Migdał, mistrz cukiernictwa, właściciel Cukierni Migdał
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
autor: Kamil Migdał, mistrz cukiernictwa, właściciel Cukierni Migdał
więcejTa przepyszna masa obecna jest w Polsce już od kilku stuleci. Najpierw podbiła serca polskiej szlachty, a do ozdoby wielkanocnych mazurków używana jest od XIX w. Nic dziwnego, że kajmak zajmuje w tradycyjnej kuchni tak ważne miejsce – jego smak wprost kochają miłośnicy słodkości.
więcejDla tych, co w podróży, i dla tych, co właśnie zjechali z dalekiego świata proponuję ciacho globtroterów. Proste w formie i o średnim stopniu zaawansowania, ale i tak wymagające uwagi oraz precyzji.
więcejautor: Robert Antczak, mistrz cukiernictwa, Cukiernia Poezja
więcej