![Piekarze, którzy stali się chlebem](/public/artykuly-sponsorowane/910/4432/910_4432_15652_136x94.jpg)
Piekarze, którzy stali się chlebem 0
Czy dłonie, które wyrabiają i formują chleb, mają wpływ na finalny smak bochenka? 16 piekarzy z całego świata wzięło udział w bezprecedensowym eksperymencie, który przyniósł zaskakujące wyniki.
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
Czy dłonie, które wyrabiają i formują chleb, mają wpływ na finalny smak bochenka? 16 piekarzy z całego świata wzięło udział w bezprecedensowym eksperymencie, który przyniósł zaskakujące wyniki.
więcej21 kwietnia br. do Domu Muzyki i Tańca w Zabrzu zjechali rzemieślnicy i przedsiębiorcy z całego Śląska. Powód? Jubileuszowa, XXV Wielka Gala Izby Rzemieślniczej oraz Małej i Średniej Przedsiębiorczości w Katowicach.
więcejXXIII finał Turnieju na Najlepszego Ucznia w Zawodzie Cukiernik i Piekarz przyniósł nie tylko smaczny powiew wiosny, ale też miłe zaskoczenie. Na podium stanęły aż 4 dziewczyny, w tym 2 finalistki części dla piekarzy. Taka sytuacja zdarza się raz na kilka lat.
więcejWokół nas wiosna, czas nowej energii, rozwoju i wzrostu – co znalazło również odbicie w kondycji i skali naszych targów. Po raz kolejny miło nam jest stwierdzić, że rośniemy - dzięki Państwu i razem z Państwem.
więcejW marcu firma Savpol, już po raz kolejny, zaprosiła na seminaria lodziarskie. Podczas świetnie przygotowanych spotkań, które odbyły się w aż 7 miastach (w Gdańsku, Grudziądzu, Poznaniu, we Wrocławiu, w Czeladzi, Krakowie oraz w Rzeszowie), przedstawiono szeroką ofertę na nadchodzący sezon lodziarski.
więcejMówi się, że cukiernik i dekorator nie potrafią się dogadać. Cukiernicy zarzucają dekoratorom, że robią kiepskie ciasta, a dekoratorzy wytykają cukiernikom używanie gotowych dekoracji tortów. Co się zatem stanie, kiedy okaże się, że dekorator potrafi dobierać smaki i upiec niezłe ciasto, a cukiernik ma duszę artysty?
więcejCo roku Akademia Gastronomiczna w Polsce nominuje rodzime osobistości gastronomiczne i instytucje do prestiżowych nagród AIG PRIX, przyznawanych przez Międzynarodową Akademię Gastronomiczną. Wśród laureatów jest właścicielka cukierni Nanan z Wrocławia i autorka książek o kwiatach, chwastach i drzewach, znana Czytelnikom MB!
więcej