...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Warto przeczytać

  • Zostań Mistrzem fotografii w swojej cukierni!

    Zostań Mistrzem fotografii w swojej cukierni! 0

    To pierwsza taka publikacja, skierowana specjalnie do polskich cukierników. E-book Fotografia Mobilna Wyrobów Cukierniczych to esencjonalny przewodnik po fotografii w świecie cukiernictwa. W końcu wszyscy dobrze wiemy, że najpierw zjadamy wypieki oczami!

    więcej
  • Cukiernicy i dekoratorzy – w parze czy w kontrze?

    Cukiernicy i dekoratorzy – w parze czy w kontrze? 0

    Jak pies z kotem? A może jak truskawka i śmietana? Jak wyglądają relacje dekoratorów i cukierników? Poprosiliśmy przedstawicieli tych dwóch światów, by opowiedzieli nam – bez zbędnego lukrowania – o tym, jak im się razem pracuje i czy z tej mąki będzie… tort!

    więcej
  • Proteinowe łakocie

    Proteinowe łakocie 1

    Bez laktozy, cukrów, glutenu, bez syntetycznych barwników i aromatów, czysta etykieta i produkty organiczne – tego konsumenci oczekują dziś od słodyczy. Ma być zdrowo i funkcjonalnie. Na rynku jest także coraz więcej produktów wzboga­conych proteinami. Do kogo są one skierowane i jaki powinien być ich skład?

    więcej
  • Czekolada na gorąco

    Czekolada na gorąco 0

    Gorąca czekolada – rozgrzewa, dodaje energii, poprawia humor, ale tylko wtedy, gdy jest przygotowana zgodnie ze sztuką: ma w sobie prawdziwą czeko­ladę o wysokiej zawartości kakao, pełnotłuste mleko, śmietankę, czasem też mleko w proszku.

    więcej
  • Naturalne lody... naturalne opakowania

    Naturalne lody... naturalne opakowania 0

    Naczynia i opakowania ekologiczne znajdują zastosowanie nie tylko w restauracjach, ale także w lodziarniach rzemieślniczych, z racji tego, że bardzo popularne jest podawanie lodów i deserów lodowych na wynos, a klienci zaczyna­ją zwracać szczególną uwagę na to, w czym owe lody są im wydawane.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe