...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Warto przeczytać

  • Cukiernia na diecie roślinnej

    Cukiernia na diecie roślinnej 0

    Wegańskie cukiernictwo coraz odważniej wkracza na salony, mocniej wbija się w świadomość, jest wyzwaniem, z jakim mierzą się blogerzy, autorzy książek, profesjonaliści. I sami weganie, którym brakuje powszechnie dostępnych roślinnych alternatyw dla ciast, ciasteczek, deserów i lodów.

    więcej
  • RODO - jaki ma wpływ na małe firmy?

    RODO - jaki ma wpływ na małe firmy? 0

    25 maja to dzień wejścia w życie rozporządzenia w sprawie ochrony danych osobowych - RODO. Unijne przepisy dotyczące zapewnienia bezpieczeństwa danych osobowych od tej daty dotyczą wszystkich firm.

    więcej
  • Ale... My chcemy słodycze!

    Ale... My chcemy słodycze! 0

    Nasz mózg nie spocznie, dopóki nie dostanie tego, czego chce. A chce energii, czyli glukozy. „Zamawia” poprzez uczucie głodu to, co jest potencjalnym jej źródłem. Myślimy, że potrzebujemy słodyczy, a tak naprawdę poszukujemy cennych źródeł energii. Skąd czerpać dobrej klasy energię dla naszego mózgu?

    więcej
  • Co się kryje w czekoladzie? - podręcznik smaku

    Co się kryje w czekoladzie? - podręcznik smaku 0

    165 stron wiedzy na temat smaku czekolady - książka Renaty Januszewskiej, “Hidden Persuaders in Cocoa and Chocolate” to owoc jej wieloletniej pracy jako sensora smaku. I dowód na to, że smak to wielopoziomowe doznanie.

    więcej
  • Normalnie się PRACUJE

    Normalnie się PRACUJE 0

    Osoba z niepełnosprawnością intelektualną to też pracownik. I to dobry. Przekonują o tym pracodawcy, którzy zdecydowali się na zatrudnienie takiej osoby, a także pomysłodawcy akcji #NormalniesiePRACUJE. W czym może sprawdzić się pracownik z niepełnosprawnością?

    więcej
  • Jak przetrwać pierwsze, trudne momenty w lodowym biznesie?

    Jak przetrwać pierwsze, trudne momenty w lodowym biznesie? 0

    Kilka rad od Radosława Charubina, prezesa sieci LodyBonano. – Myślenie w stylu: otwieram lodziarnię pod znaną marką i już nic nie muszę, to duży błąd – uważa Radosław Charubin, prezes największej sieci lodziarni w Polsce – LodyBonano.

    więcej
  • Ciekawy świat kontrastów - lodowe trendy 2018

    Ciekawy świat kontrastów - lodowe trendy 2018 0

    Przejrzysta etykieta i czarny jak smoła kolor lodów. Naturalność, prostota i płatki złota. Roboty, które gałkują lody, i rzemieślnicza produkcja jak dawniej.Świat lodów pełen jest kontrastów i to chyba czyni go tak ciekawym. I dobrze, bo apetyt konsumentów na ten mrożony smakołyk wciąż rośnie!

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe